75HARD Challenge: Reset lichaam en geest

75HARD Challenge

Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.

Kan jij wel een boost gebruiken op het gebied van bijvoorbeeld werk, sport of voeding? Misschien is de 75HARD Challenge dan wel wat voor jou! Dit programma is er op gericht om jezelf in 75 dagen te resetten. Een fit lichaam en een gezonde geest, dat is het “einddoel”. Ben je nieuwsgierig geworden? Bekijk alle informatie over deze Challenge en ga aan de slag!

Wat is de 75HARD Challenge?

De 75Hard Challenge is door Andy Frisella bedacht. Zoals je misschien wel kan raden duurt de challenge 75 dagen. De challenge is bedacht met als doel het werken aan onder andere zelfvertrouwen en discipline. Dit zijn vaardigheden die je kan trainen om mentaal sterker te worden en meer te bereiken in het leven. Om te werken aan deze vaardigheden moet je iedere dag 6 verschillende opdrachten voltooien. Deze opdrachten bekijk je hieronder.  

  1. 10 pagina’s lezen
  2. Een progressiefoto maken van jouw lichaam
  3. 3,7 liter water drinken (1 gallon)
  4. Je moet je aan een dieet houden
  5. 45 minuten binnen sporten
  6. 45 minuten buiten sporten
https://www.youtube.com/watch?v=0G1WTfCb1FE

Aan de slag met de 75HARD Challenge

Kan je wel een boost gebruiken en ben je nieuwsgierig naar dit programma? Probeer het dan zeker eens uit! Een voordeel van het programma vinden wij dat het programma helemaal gratis is. Je hoeft er niets voor aan te schaffen. Een goede voorbereiding zorgt ervoor dat je deze challenge makkelijker vol kan houden. Bepaal voordat je begint met de challenge welk dieet je deze 75 dagen vol wilt houden, kijk hoe je de twee keer 45 minuten sporten in kan plannen op de dag (misschien moet je dan eerder opstaan), bekijk op YouTube video’s van andere mensen die deze 75DAY challenge doen of hebben gedaan en leg een boek klaar! Ook handig: Hier kan je een gratis checklist downloaden en uitprinten zodat je iedere dag de gedane opdrachten kan afvinken en precies weet bij welke dag je bent gebleven.

Maak jouw eigen 75HARD Challenge

Wij waren eigenlijk meteen wel fan van het idee van de 75HARD Challenge. Wij gaan deze challenge daarom ook zeker uitproberen! Benieuwd? Volg onze ervaringen dan op Sport meets Fashion onder het kopje Challenge – 75HARD Challenge. Wel maken wij er een iets andere versie van. Naast de doelen die er al staan willen we ook één of meerdere doelen toevoegen waar we in die 75 dagen graag aan willen werken. Dit zou je zelf natuurlijk ook kunnen doen. Wij zijn van mening dat het niet persé goed is voor je lichaam om zo veel water te drinken op een dag, daarom schrappen wij dit onderdeel.  

Uitgelichte afbeelding: Photo by Juan Jose on Unsplash