Aliexpress sportkleding

Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.

Een aantal zeer populaire merken die sportkleding verkopen zijn onder andere Gymshark en Lululemon. De prijs van deze kleding ligt vaak erg hoog. Gelukkig kan je Gymshark sportkleding ook kopen tijdens de Gymshark Black Friday sale of tijdens een andere sale periode. Wil je niet wachten? Aliexpress sportkleding is qua kwaliteit bijna niet te onderscheiden van de duurdere merken.

Aliexpress sportkleding: Bij welke verkoper moet je zijn?

Een van de verkopers op Aliexpress die sportleggings verkoopt van een goede kwaliteit is NEPOAGYM. Op de pagina van NEPOAGYM vind je ook vaak enkele afgeprijsde kledingstukken. Voor tussen de 15 en 26 euro kan je al in het bezit zijn van een nieuwe sportlegging. Zo kan je jouw sportgarderobe een stuk vaker aanvullen en een uitgebreide collectie samenstellen. ? Hieronder hebben we een aantal van onze favoriete items uit deze webshop op een rijtje gezet.

Aliexpress sportlegging ombre

Bekijk de ombre leggings op Aliexpress

De ombre collectie van Gymshark is mateloos populair. In de collectie van NEPOAGYM vind je een vergelijkbare legging. Deze Aliexpress Ombre legging is verkrijgbaar in 8 verschillende kleuren(combinaties). Zo vind je een blauw/witte combinatie, een donker- en lichtroze combinatie, vier verschillende grijs combinaties en een grijze en oranje kleur.

ombre legging

Energy naadloze legging

Bekijk de naadloze legging op Aliexpress

De Energy seamless legging van Gymshark is ook een enorme bestseller. In veel (web)winkels zie je leggings die hierop geïnspireerd lijken te zijn. De leggings hebben een aantal subtiel opengewerkte stukken. De leggings zijn bij NEPOAGYM verkrijgbaar in verschillende kleuren; rood, legergroen, zwart en een paarsachtige huidskleur.

energy seamless legging

Aliexpress sportkleding met Camo print

Bekijk de camo print kleding op Aliexpress

Deze Aliexpress sportkleding met camouflage print is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren, een lichte kleur paars, een lichte kleur groen en een grijs/zwart combinatie. Deze camouflage leggings zijn ook te vinden in de Gymshark collectie, in dezelfde kleuren. Deze leggings hebben een zogenaamde scrunchy booty, dit wil zeggen dat een stuk van de stof aan de achterkant bij elkaar genaaid is. Van dichtbij zie je dit wel, van een afstandje valt het niet zo op. In de onderstaande video zie je de drie verschillende leggings.

Nieuwe release: De yoga legging

Bekijk de nieuwe Nepoagym yoga legging op Aliexpress

Waar in het begin vooral het merk Gymshark mateloos populair was op social media kanalen zoals Instagram, hoor je tegenwoordig ook steeds meer het merk Lululemon voorbij komen. Dit merk wordt geprezen om de materialen en de fijne fit. In de Aliexpress NEPOAGYM webwinkel vind je een vergelijkbare variant. Dit model wordt de yoga legging genoemd. De yoga legging is verkrijgbaar in maar liefst 11 verschillende (natuurlijke) kleuren.

yoga legging