Android FIFA 21 Ultimate team, coins en points kopen

Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.

 Met de gratis applicatie in de Google Play Store is het mogelijk om het online FIFA 21 Ultimate Team, vaak afgekort als FUT of FUT21, te spelen op een Android toestel. In deze populaire gamemodus moet je met coins, munten en/of punten een team samenstellen met een zo hoog mogelijke chemie en teamgeest. Zo zal een Messi goed samen kunnen spelen met Neymar, omdat zij in het echte leven teamgenoten zijn. Voordat je Messi, Ronaldo, Robben en Neymar Jr. kan kopen, moet je heel veel coins hebben gewonnen. Deze coins kunnen worden gekocht via webwinkels. Hoe werkt het kopen van FUT coins voor Google Android? Is het legaal om deze FIFA munten te kopen? Bestaan gratis Android coins eigenlijk of moet je er altijd echt geld voor betalen?

De gratis Android app van FIFA 21 Ultimate Team

Als je in bezit bent van geschikte een tablet of smartphone met het besturingssysteem Android, is het mogelijk om gratis FUT te spelen. Om te zien of jouw tablet of mobiele telefoon hiervoor geschikt is moet je naar de instellingen van jouw toestel gaan en controleren bij besturingssystee. Bij toestellen uit de lijn Galaxy is dit vrijwel altijd het geval. De applicatie is volledig gratis en je hoeft alleen de kosten van het gebruik van internet en/of abonnement bij jouw provider te betalen. In januari 2021 is de applicatie voor Android tussen de 10 en 50 miljoen keer gedownload. Het is mogelijk om in-app aankopen te doen in het spel, dit is echter optioneel. Je kan het spel ook spelen zonder zelf maar een euro over te hoeven maken.

FIFA 21 (FUT) en Android coins

Met de gratis Android applicatie krijg je niet dezelfde mogelijkheden en speelmodi als bij de console en PC versies. Je kunt enkel het online gedeelte Ultimate Team spelen. Dit onderdeel is echter wel volledig uitgewerkt. Je kan hier oefenwedstrijden spelen, een team samenstellen, een club opbouwen, handelen op de transfermarkt, en nog veel meer. Om een goed team te bouwen met spelers zoals Ronaldo, Robben, Messi, Silva, Luiz en van Persie, moet je beschikken over coins. De Android coins kunnen op twee manieren worden gekocht. Je kunt deze echter ook zelf verdienen in het spel door wedstrijden, toernooien en seizoenen te winnen, en door creatief te handelen op de transfermarkt (laag inkopen, hoog verkopen).

De in-game economie

Veel beginnende spelers van de Android App, FIFA 21 Ultimate Team, schrikken van de prijzen op de veiling (auction). Ze zien spelers, die normaal op de Xbox, PlayStation en PC één miljoen coins opleveren, verkocht worden voor minimaal twintig miljoen munten. De economie in de gratis applicatie is van slag, coins zijn een stuk minder waard vergeleken met de andere versies van FIFA 21. Laat dit je niet afschrikken! Uiteindelijk komt de waarde van spelers ongeveer op hetzelfde neer.

Coins kopen voor Android tablets en smartphones

Je kunt op twee manieren Android coins kopen voor FUT21. Via het officiële kanaal kan dit in de applicatie zelf. Je kan namelijk in-app of in-game aankopen doen via jouw Google Play account. Deze kan worden opgewaardeerd met giftcards of met een creditcard. Daarnaast is het mogelijk om Android geld te kopen via webwinkels. Deze kunnen, bij bijna alle aanbieders, worden gekocht met het Nederlandse IDEAL of via de gratis online rekening van PayPal.

  • In-app Android FIFA punten

In de applicatie kan je FIFA points (Nederlands: punten) kopen. Met deze punten kunnen packs worden gekocht. Deze optie wordt toegejuicht door de maker van het spel. In deze packs zitten spelers of waardevolle items. Het is niet mogelijk om deze punten om te zetten in coins en direct te handelen op de transfermarkt. Je krijgt de volgende punten voor jouw euro’s:

  • 100 FIFA-punten: €0,99
  • 300 FIFA-punten: €2,99
  • 500 FIFA-punten: €4,99
  • 850 FIFA-punten: €7,99
  • 2100 FIFA-punten: €14,99
  • 2200 FIFA-punten: €19,99
  • 4600 FIFA-punten: €39,99
  • 12000 FIFA-punten: €99,99

Een goud pakket met minimaal drie zeldzame spelers kost 210 FIFA-punten. In totaal zitten er 12 willekeurige items in dit pakket. Premium Jumbo Goud pakketten kosten 300 FIFA-punten in de Android winkel en bevatten 24 willekeurige items, waarvan 7 zeldzaam. Zeldzame spelers zijn bijvoorbeeld: Ronaldo, Messi, Robben, van Persie, Rooney, Benzema, Neymar en Rodriguez.

Manier 2

Toch kiezen veel spelers er voor om Android coins te kopen via een online aanbieder. Je selecteert hier het aantal coins dat je wilt hebben, rekent vervolgens af met IDEAL, PayPal of een creditcard, en volgt de instructies via de mail of webpagina. Je moet een speler (kies een slechte, waardeloze bronzen speler) op de transfermarkt zetten voor de zojuist gekochte coins. De website koopt jouw spelers en jij krijgt direct de coins bijgeschreven. Volgens honderden online reviews zijn aanbieders zoals Goldah, Fifaah en Atmfifa erg betrouwbaar. Coins worden bij alle aanbieders binnen het uur geleverd. Ook hebben deze aanbieders een Nederlandstalige klantenservice via chat of mail.

Gratis Android FUT coins?

Veel mensen zoeken op zoekmachines zoals Google en Bing naar bijvoorbeeld: “Free android Ultimate Team coins”, “FIFA 21 Ultimate Team Android Hack” of “Coin generator Android Ultimate Team 21”. Je komt daarna op onbetrouwbare websites terecht die jou miljoenen aan gratis coins beloven. Vaak moet je alleen maar een sms bericht sturen naar een telefoonnummer met jouw mobiele telefoon of een applicatie/programma/software downloaden voor de Android smartphone. Je zit dan vast aan een vervelende en dure betaaldienst. Dit kan oplopen tot honderden euro’s per week. Er bestaan geen legale en werkende hacks of generatoren om Android coins te kopen in FIFA 21 Ultimate Team. Trap hier dus niet in, en koop de coins op een van de bovenstaande manieren.

Het kopen van munten via webwinkels kan door EA Sports worden bestraft. Je loopt een risico op een time-out of een ban voor FIFA21 Ultimate Team.


Edwin

Edwin

Op Husl.nl schrijft Edwin over alles wat maar in hem opkomt. Niets meer, niets minder.