Asos: Beauty- en verzorgingsproducten

Asos beauty- en verzorgingsproducten

Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.

De webwinkel Asos staat vooral bekend om zijn (sport) kleding, schoenen en accessoires. Maar wist je dat je bij Asos ook terecht kan voor woonaccessoires en verschillende beauty- en verzorgingsproducten? Op Asos vind je beauty- en verzorgingsproducten van verschillende (bekende en onbekendere) merken. Ook vind je in de  webwinkel een aantal leuke accessoires voor in huis.

Maak kennis met de webwinkel Asos

De kans is groot dat je al eens eerder hebt gehoord over de webwinkel Asos. In deze webwinkel vind je een enorme collectie (sport) kleding. Je kan in deze winkel echt ontzettend veel verschillende stijlen en kledingstukken vinden. Ook voor festivals, bruiloften, gala’s en feestjes kan je goed slagen. Je vindt op Asos producten van het eigen merk, maar ook merken zoals & Other Stories, Adidas, Nike, Monki, Weekday, Calvin Klein en nog veel, véél meer!

Make-up en verzorgingsproducten op Asos

Op Asos vind je naast kleding, schoenen en accessoires ook make-up en verzorgingsproducten. Je vindt onder andere producten van bekende merken zoals Babyliss, Bobbi Brown, Bondi Sands, Bourjois, Clarins, Clinique, Garnier, Laura Mercier, MAC en NARS. Dit zijn slechts enkele van de vele merken die verkrijgbaar zijn bij Asos in de categorie beauty- en verzorgingsproducten. Binnenkort zullen wij ook enkele van deze (onbekendere) merken extra uitlichten op de website.

Vind de juiste beauty- en verzorgingsproducten

De beauty- en verzorgingsproducten die verkrijgbaar zijn bij Asos kan je verdelen in verschillende categorieën. Zo vind je snel en makkelijk de producten die je nodig hebt. Bekijk de make-up, huidverzorging, lichaamsverzorging, haarverzorging, beauty-cadeaus, zelfbruinproducten, nagelproducten en tools en accessoires. Ook voor lekkere geurtjes kan je terecht in de webwinkel Asos.

Favoriete producten van de Franse Pharmacia

In Frankrijk kan je bij de Pharmacia (apotheek) verschillende producten kopen waar ook celebrities en bekende visagisten helemaal lyrisch over zijn. Meestal zijn deze producten niet makkelijk verkrijgbaar in Nederland. Sommige beautyliefhebbers hebben er zelfs een jaarlijks tripje naar Frankrijk voor over. Wij kwamen er bij toeval achter dat een aantal van deze merken ook verkrijgbaar zijn in de webwinkel van Asos. Twee van deze merken zijn Caudalie en Embryolisse. De producten die van deze merken populair zijn, zijn de lait-crème concentré van het merk Embryolisse en beauty elixer van het merk Caudalie.


Edwin

Edwin

Op Husl.nl schrijft Edwin over alles wat maar in hem opkomt. Niets meer, niets minder.