Bakken met de bakmixen van Body&Fit

wafels

Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.

Als je vaak met gewone bakmixen werkt, dan weet je wel dat het niet altijd even gezond is. Of je nu wilt afvallen of gewoon spieren wilt kweken, de reguliere bakmixen zijn niet zo’n goede optie in die situaties. Om je wel een gezondere keuze te geven heeft Body&Fit meerdere producten op de markt gebracht. Deze bakmixen en bakproducten zijn speciaal afgestemd op het afvallen en spieren kweken, zodat je alleen de juiste bouwstenen binnen krijgt in de juiste hoeveelheden. Daarnaast zijn de bakmixen naast een gezondere keuze, leuk om te maken en ook gewoon lekker om te eten.

Gezondere pannenkoeken

Er is voor iedereen wel een juiste bakmix van Body&Fit. Als je af wilt vallen en toch wilt kunnen genieten van pannenkoeken, heeft Body&Fit meerdere soorten pannenkoeken mixen in het assortiment. Zo kun je bijvoorbeeld voor de Sports Pancakes gaan. Deze suikerarme eiwit pannenkoeken zijn een goede toevoeging aan het dieet van jou als sporter. De koolhydraten die erin zitten vullen je energievoorraad aan en de eiwitten helpen bij het herstellen van je spieren en het sterker maken ervan. Aan deze bakmix zijn bijvoorbeeld ook geen suikers toegevoegd, maar het extract van het stevia plantje. Hierdoor zijn ze lager in de calorieën en daarom is het een goede bewuste keuze in je voeding. Wij hebben ook uitgebreid geschreven over gezonde zoete snacks!

Maak je eigen brood

Wanneer je iemand bent die graag brood eet, weet je wel dat er in het product erg veel koolhydraten zitten. Een bepaald aantal koolhydraten ben je nodig, maar van brood kun je beter toch niet te veel eten. Om je toch in je brood behoefte te voorzien heeft Body&Fit de eiwitbrood bakmix ontwikkeld. Deze broodmix bevat minder koolhydraten en hebben juist veel eiwitten en vezels. Je kunt met deze bakmix eenvoudig je eigen brood bakken. Ook de broodmix is een gezondere en lekkere vervanger voor gewoon brood.