Balenciaga Triple S sneakers

balenciaga

Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.

De laatste tijd zie je in fashionbladen heel vaak de nieuwe Balenciaga sneakers voorbijkomen. Veel sporttrends worden overgenomen, of gecreëerd door grote modemerken en zie je weer terug op de catwalk en in de winkels. Zoals nu onder andere de Balenciaga Triple S sneakers.

De Balenciaga Triple S sneakers

Van alle sneakers van de grotere en duurdere modemerken is de Balenciaga Triple S sneaker nu het meest populair. Het is een hype, je ziet de schoenen echt overal! Op social media en in (online) tijdschriften. De sneakers zijn zo bijzonder mede door de driedubbele zool. Hierdoor zitten ze heerlijk (schijnt).

Hoe draag je de sneakers?

Als je de sneakers wilt dragen kan je voor inspiratie kijken op Instagram, YouTube, Pinterest en vele andere kanalen. Ook zijn er op YouTube ontelbare filmpjes te zien waarin de Balenciaga Triple S sneakers de hoofdrol spelen. Denk aan unboxing video’s.

Waar koop je de Balenciaga sneakers?

De échte Balenciaga sneakers zijn verkrijgbaar in verschillende webwinkels. Eén van de meer bekendere en betrouwbare webwinkels in Nederland is de webshop van Paul Warmer. Daar kan je de sneakers kopen voor 695 euro. Bekijk de schoenen hier in de webshop van Paul Warmer.

Balenciaga Triple S

Goedkope namaak

Vind je de Balenciaga sneakers geweldig maar heb je er niet genoeg geld voor over om de echte aan te schaffen? Dan kan je natuurlijk altijd gaan voor een paar neppers die vanaf een afstandje bijna niet van echt te onderscheiden zijn. Ik heb verschillende nepparen gevonden op AliExpress. Die heb ik gevonden door via de app op de afbeelding te zoeken. Als je zoekt op “Balenciaga sneakers” krijg je namelijk geen resultaten. Je kunt de schoenen ook hier bekijken.
Let er met zoeken op dat je ervoor kiest om geen verzendkosten te betalen!

balenciaga

button

Let op: Koop je producten die nagemaakt zijn en lijken op het echte merk? Dan kan je, als het pakket open wordt gemaakt bij de douane, een rekening thuiskrijgen. Je moet dan een flinke schadevergoeding betalen. Het is mij nog nooit overkomen gelukkig maar het is wel handig om er rekening mee te houden.