Bij deze slots win je monsterlijke jackpots!

Gokkasten spelen online casino

Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.

Normale gokkasten geven je af en toe een lekker winstje van honderd of duizend euro. Mooi meegenomen, maar het kan veel, véél beter. Sommige online slots hebben echt bizarre jackpots. We praten over bedragen van meerdere miljoenen euro’s. Als jij het voor elkaar krijgt om die bonus in de wacht te slepen, dan heb je eigenlijk de loterij gewonnen. Lees hier welke extreme jackpots slots je bij goksites nederland kan spelen.

Mega Moolah

Mega Moolah van NetEnt is dé jackpot slot met monsterwinsten. De hoogste winst die ooit op een online slot werd gemaakt, viel bij Mega Moolah. In 2015 won een Britse oud-soldaat van 26 omgerekend € 17,9 miljoen bij dit spel. Leuk detail – de winnaar begon niet meteen met een villa en een dikke auto kopen. Hij zorgde er eerst voor dat zijn vader, die ernstig ziek was, de best mogelijke behandeling kreeg. Mega Moolah speelt als een fruitautomaat – makkelijk te leren dus voor elke online gokker.

Hall of Gods

Deze stoere slot laat jou de strijd tussen de oude Noorse goden beslissen. En Odin, Thor en Loki zijn niet te beroerd om hun magische schatten met jou te delen. In 2015 werd er een jackpot van € 7,8 miljoen door (heel toepasselijk) een Noorse speler gewonnen. Je vindt Hall of Gods bij goksites met iDeal, zodat het heel eenvoudig is om hem zelf een keer uit te testen.

Mega Fortune

Een andere gokkast van NetEnt, Mega Fortune, heeft bijna even hoge jackpots als Mega Moolah. In 2013 won een Finse speler een jackpot van € 17,8 miljoen. Dat deed hij trouwens met een inzet van 25 cent! Mega Fortune werkt, zoals veel slots op deze lijst, met een zogenaamde ‘progressive jackpot’. Dat betekent dat er een klein deel van elke inzet van elke speler aan de jackpot wordt toegevoegd. Tot een gelukkige gokker precies de juiste symbolen draait en multimiljonair wordt!

My Lucky Number

Deze gokkast van Hacksaw Gaming laat je spelen met jouw geluksgetal. Kies een getal tussen de 1 en de 99 uit, en speel de slot. Zodra je drie Scatter symbolen op je scherm weet te krijgen, ga je door naar de bonus game. Die heeft de vorm van een Rad van Fortuin met drie ringen. Elke ring bevat lekkere multipliers voor de winst die je al gemaakt hebt. En op de binnenste ring vind je jouw geluksgetal terug. Eindigt de draai op dat getal? Gefeliciteerd: je hebt net de sappige vaste jackpot van €25 miljoen gewonnen.

Arabian Nights

Alweer een slot van NetEnt. Arabian Nights neemt je mee naar het Midden-Oosten, waar je symbolen van kamelen, strijders en zwaarden op je winlijnen krijgt. Visueel is deze gokkast zeker niet de mooiste – maar daarvoor speel je hem niet! Arabian Nights geeft je de kans om een super jackpot te winnen. De mooiste schat die ooit in deze woestijn gevonden is? Een lekkere € 8,6 miljoen. Je zou het er warm van krijgen.


Edwin

Edwin

Op Husl.nl schrijft Edwin over alles wat maar in hem opkomt. Niets meer, niets minder.