De beste billen en benen workouts op YouTube

billen en benen workouts op YouTube

Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.

Werken aan een strak, fit en slank lichaam terwijl de sportscholen dicht zijn? Dat kan met behulp van de gratis workouts die je kan bekijken op YouTube. Zo weet je zeker dat jouw bikinibody klaar is voor de zomer! Ook mooi: Het kost je niets dus je houdt meer geld over om leuke zomeroutfits te scoren! ? Wij hebben de beste billen en benen workouts op YouTube opgezocht.

Benen en billen workouts

Zeker nu het steeds warmer weer wordt en je vaker een jurkje, rokje of korte broek draagt vind je het waarschijnlijk fijn om te werken aan strakkere benen. Op YouTube vind je ontelbare workout-video’s met oefeningen voor strakke benen en billen. Wij hebben een aantal workouts gevonden waar je niet persé sportbenodigdheden voor in huis moet hebben. Wanneer je de oefeningen buiten doet – bijvoorbeeld in de tuin of in een park met vriendinnen – werk je ook nog eens aan een mooie tan! Wij hebben er ook bij gezet hoe lang de training duurt. Er staan veel benen en billen workouts tussen van slechts 15 minuten. Tijd is géén excuus meer!

Bekijk deze leuke sportbroekjes van HKMX

Trainen in de buitenlucht? Met deze leuke korte sportbroeken krijg je naast strakke benen ook nog eens een mooie bruine kleurtje! Vergeet uiteraard niet jezelf goed in te smeren!

MadFit – Leg/butt/thigh workout – Duur: 15 minuten

In slechts 15 minuten ben je al klaar met deze workout van het YouTube-kanaal MadFit. Je zou zelfs even kunnen trainen na het opstaan en voor werk of school. Ook ideaal: Je hebt geen apparatuur nodig! Wil je de training zwaarder maken? Dan zou je bij sommige oefeningen een resistance band of weerstandsband kunnen gebruiken. Van air squats tot side lunges, alle oefeningen zitten er in. Eén nadeeltje: Na deze training zal je misschien toch net iets minder makkelijk de trap op en af lopen. ? Maar wanneer je deze oefeningen regelmatig doet zal je merken dat je lichaam sterker wordt en de spierpijn minder. Bekijk ook zeker de andere oefeningen en workouts op dit kanaal.

Romee Strijd – Butt workout – Duur: 15 minuten

Trainen als een Victoria’s Secret model? Volg dan de Fitness Series With Romee Strijd. Eén van de meest bekende en succesvolle modellen van Nederlandse bodem. Binnen de Fitness Series vind je full body workouts, workouts voor buikspieren, billen, benen en bovenlichaam. De onderstaande training is gefilmd op een mooie tropische locatie. Ideaal om het zomergevoel erbij te krijgen! De workout bestaat uit meerdere herhalingen van bekende en effectieve oefeningen zoals de Donkey Kicks.

Gabby Scheyen – Leg workout at home – Duur: 21 minuten

Bij sommige homeworkouts waar je geen equipment voor nodig hebt zijn er oefeningen waarbij je moet springen. Dit zijn oefeningen waar de buren niet altijd blij mee zullen zijn. Sommige mensen krijgen bij deze oefeningen ook snel last van pijntjes rond de knieën. Voor deze benen workout heb je geen materialen nodig én hoef je niet te springen. Het is een iets langere training van 21 minuten. Ben je sporten niet gewend of heb je een langere tijd niet gesport? Dan kan je misschien beter starten met één van de kortere workouts.

Uitgelichte afbeelding: Photo by Pavigym Prama on Unsplash