Black Friday bij Sissy-Boy: Kleding en wonen

Black Friday bij Sissy-Boy

Deze week vind je bij de meeste webwinkels mooie Black Friday aanbiedingen. Ook vind je Black Friday bij Sissy-Boy. In deze webwinkel vind je onder andere aanbiedingen voor kleding en woonartikelen. Je krijgt op geselecteerde producten in de webwinkel 20% korting. Daarnaast kan je ook een kijkje nemen in de mid-season sale. Hier zijn de kortingspercentages vaak nog hoger dan die van Black Friday. Wij hebben een aantal van onze favoriete items uit de sale op een rij gezet.

Cadeaupakketten wonen

Sissy-Boy Homeland is de wooncollectie van Sissy-Boy. In de mid-season sale vind je nu meerdere cadeaupakketten, ideaal voor de aankomende feestdagen! De cadeaupakketten hebben allemaal een andere inhoud. Zo heb je een cadeaupakket met een fotolijstje, geurkaars en een kussensloop maar ook een cadeaupakket met 2 mokken, 2 mooie theelepeltjes en een geurkaars. De producten zijn mooi verpakt in een chique doos.

Bamboe handlamp: Bohemian Ibiza stijl

Tegenwoordig is de Bohemian Ibiza stijl helemaal in. Met deze stijl krijgt jouw interieur een zomerse beachy chill vibe. De lampen zijn nu in de mid-season sale afgeprijsd van 69,99 euro naar slechts 21 euro. In deze lamp zitten – in tegenstelling tot veel vergelijkbare lampen – stoere blauwe en zwarte details. Aan de onderkant van de lamp steekt de bamboe iets uit wat zorgt voor een speels en nonchalant effect. Tijdens Black Friday bij Sissy-Boy vind je ook meer wonen aanbiedingen met 20% korting uit de nieuwste collectie.

Mid-season sale mode

In de mid-season sale van Sissy-Boy vind je ook verschillende mooie mode-items voor vrouwen, mannen en kinderen. Je vindt in de sale ook mooie winteritems. Bijvoorbeeld een joggingbroek met een mooie chique ruit en verschillende langere jurken. Deze jurken zijn geschikt voor in de winter met een dikke panty en een dik vest, maar ook in de zomer en in het voorjaar kan je deze jurken makkelijk dragen. Ook de blouses en de shirts zijn altijd van een goede kwaliteit.

Black Friday aanbiedingen mode

Tussen de vele Black Friday aanbiedingen vind je ook veel items die zeer geschikt zijn om te dragen tijdens kerst en oud en nieuw. Zo vind je in de Black Friday sale bijvoorbeeld glittersokken, truien met lurex en andere feestelijke items. Voor kinderen hebben ze hele mooie feestelijke jumpsuits. Voor dames is er een mooie lange zwarte jurk verkrijgbaar met subtiele goudkleurige details in de vorm van bladeren. De mouwen van de jurk zijn licht doorschijnend. Dit zijn slechts enkele items uit de Black Friday sale die bestaat uit maar liefst 82 pagina’s met prachtige kledingstukken.

Edwin

Edwin

Op Husl.nl schrijft Edwin over alles wat maar in hem opkomt. Niets meer, niets minder.

Plaats een reactie