Body and Fit shop

bodyandfitshop

Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.

Met alleen sporten kom je er natuurlijk niet! Als jij gezond wilt leven en zo fit mogelijk wilt worden, dan is goede voeding minstens zo belangrijk! Er wordt vaak gezegd dat de verhouding tussen voeding en sport, 70 procent tegenover 30 procent is. Als jij op social media zogenaamde “fitgirls” volgt dan zie je vaak producten van de Body and Fit shop langskomen. Denk aan producten zoals de Whey Choco, BCAA drank, proteïne kruidnoten en ga zo maar door.

Over de Body and Fit shop

In de Body and Fit shop vind je allerlei producten die jou kunnen helpen om een fit en gezond lichaam te krijgen en te behouden. Als je de site regelmatig bekijkt, dan zie je dat er vaak aanbiedingen zijn en hoge kortingen. De producten op de site zijn onderverdeeld in verschillende categorieën:
– Afslanken
– Eiwitten
– Vitamines & kruiden
– Superfood
– Creatine
– Bodybuilding
– Workout
– Amino’s
– Food
– Sportkleding
– Koken

Veganistische producten

In veel producten in de Body and Fit shop zitten dierlijke ingrediënten. Maar eet jij plantaardig? Dan zijn er ook genoeg producten te vinden die je met een gerust hart kunt eten. Op de site kun je zoeken naar vegan producten, maar als je zelf zoekt kun je nog veel meer plantaardige producten vinden.
– Low carb producten

– Plantaardige proteïne

– Plantaardige eiwitrepen

– Vegan Kaas

Een van mijn eigen favoriete producten is de Caramel Syrup van Walden Farms. Dit is een siroop die je kunt gebruiken over havermout, over sojayoghurt etc. De smaak is heerlijk, en nog beter, in de siroop zitten geen calorieën.

Kleding

In de Body and Fit shop is ook kleding verkrijgbaar van de merken Under Armour, Aesthetix Era, Body & Fit Sportswear, Dream Aesthetics en Only Play.