Call of Duty Advanced Warfare: Cheats, info en tips

cod

Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.

Vanaf 4 november 2014 was het nieuwste spel in de Call of Duty reeks wereldwijd te koop voor de PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3, Xbox 360 en PC’s of laptops met het Microsoft Windows besturingssysteem. In deze first-person shooter speelt de singleplayer modus zich af in het jaar 2054 waar de wereld onder druk staat van de terroristenorganisatie KVA. Deze organisatie verwoest nucleaire reactoren over ter wereld. Aan jou de taak om deze organisatie uit te schakelen met óf zonder cheats.

Call of Duty spellenreeks

Call of Duty (COD) is een first-person en een third-person shooter reeks. De serie is begonnen voor op de PC en is later uitgebreid naar meerdere consoles toe. De eerste games in deze serie vonden plaats in de setting van de tweede wereldoorlog (Call of Duty, Call of Duty 2, Call of Duty 3 en het eerste deel van Call of Duty 4: Modern Warfare). De latere games van deze serie spelen zich voornamelijk af in de toekomst, net als het deel van 2014 genaamd Advanced Warfare. De games en uitbreidingen die voor Call of Duty: Advanced Warfare werden uitgebracht zijn:

 • Call of Duty
 • Call of Duty: Finest Hour
 • Call of Duty 2
 • Call of Duty 3
 • Call of Duty 4: Modern Warfare
 • Call of Duty: World at War
 • Call of Duty: Modern Warfare 2
 • Call of Duty: Black Ops
 • Call of Duty: Modern Warfare 3
 • Call of Duty: Black Ops II
 • Call of Duty: Black Op: Declassified
 • Call of Duty: Strike Team
 • Call of Duty: Ghosts

Ontwikkelaar

Call of Duty: Advanced Warfare voor de PC, PS4 en Xbox One is ontwikkelt door Sledgehammer Games. Dit Amerikaanse bedrijf uit 2009 is sinds het derde deel van COD bij de reeks betrokken en daarnaast ook bekend van de Dead Space videospelletjes. De versie voor de Xbox 360 en PlayStation 3 is ontwikkelt door High Moon Studio’s dat deel uitmaakt van het bedrijf Sierra (bekend van onder andere de vele pinball spellen). Het is nu een onderdeel van Activison Blizzard dat bekend is van de Transformer games.

Advanced Warfare

De game van november 2014 bestaat uit een singleplayer modes die zich afspeelt in het jaar 2054 en een zeer populaire multiplayer modes waarin men tegen andere echte spelers kan schieten en vechten. De singleplayer kan binnen een dag worden uitgespeeld. Je moet hier een terroristenorganisatie uitschakelen die een grote aanslag op kernreactoren wereldwijd heeft gepleegd. Het grote verschil met de voorgaande delen uit deze serie is de manier waarop informatie voor de speler wordt weergegeven. Voorheen werd dit in een heads-up display weergeven, nu krijgt de speler alle informatie via holografische projecties via de wapens geprojecteerd.

Singleplayer plot

In 2054 is een terroristenorganisatie met de afkorting KVA actief. Ze hebben de eerste wereldwijde aanslag gepleegd door op hetzelfde moment meerdere kerncentrales en kernreactoren verspreid over de hele wereld te laten ontploffen. Over vijf continenten zijn er meerdere soorten infrastructuren verwoest en de militairen wereldwijd kunnen de druk van de KVA niet aan. Hierdoor wordt s ’werelds grootste privé organisatie voor militairen, die zich aan de hoogste bieder verkopen, ingezet om de strijd aan te gaan.

Cheats, hints en tips voor Call of Duty: Advanced Warfare

Zodra er cheats, hints en tips voor het spel beschikbaar zijn kunt u deze hier terugvinden.

Items in de game

De volgende items en scorestreaks zijn verkrijgbaar in het spel COD: Advanced Warfare:

Gun CamouflageWapensAttachmentsExo abilitiesScorestreaks namen
Multi CamAssault Rifle: Bal 27, AK12, ARX-160, HBRa3, IMR, MK14Red Dot SightExo ShieldAerial Recon Drone – 350
MultiCam BlackSMG: Kf5, MP11, ASM1, SN6, SAC3, AMR9Hybrid SightExo OverclockUAV – 400
UrbanSnipers: Lynx, MORS, NA-45, Atlas 20mmAuto Focus SightExo Mute DeviceAerial Assault Drone – 450
StrandenShotguns: Tac19, S-12, BulldogTarget EnhancerExo StimOribital Care Package – 500
WoodlandLMG: EM1, Pytaek, XMG, EPM3, AmeliThermalExo CloakRemote Turret – 550
Kryptek RaidACOG ScopeExo HoverSystem Hack – 600
Digital ClassicLaser SightExo PingXS1 Vulcan – 600
Kryptek HighlanderForegripExo Trophy SystemMissile Strike – 650
Kryptek YetiStockBombing Run – 725
Digital UrbanTrackerXS1 Goliath – 775
ConcreteExtended MagsWarbird – 850
Urban JetSuppressorPaladin – 950
Kryptak NeptuneParabolic Microphone
Carbon FiberQuickdraw Grip
GoldGrenade Launcher
Diamond
Royalty

Edwin

Edwin

Op Husl.nl schrijft Edwin over alles wat maar in hem opkomt. Niets meer, niets minder.