Camsex is enorm in populariteit toegenomen door de coronacrisis

Camsex-is-enorm-in-populariteit-toegenomen-door-de-coronacrisis

Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.

Doordat daten en het maken van erotische afspraken een stuk lastiger is geworden door de corona crisis. Is camsex nog populairder geworden dan het al was. Deze vorm van cyberseks is niet voor niets door vele mensen gelieft, het is namelijk een relatief veilige manier om erotisch contact te hebben met vreemden.

Vooral mannen zijn actief opzoek naar vrouwen om samen mee te sexcammen. Dit terwijl er een stuk minder vrouwen hiervoor in zijn. Hierdoor zijn op de gratis camsex websites een heel stuk meer mannen te vinden als vrouwen.

Mannen betalen voor camsex

Doordat de verhoudingen tussen mannen en vrouwen niet bepaald gelijk is, zijn er duizenden vrouwen online te vinden die tegen betaling camsex hebben met mannen. Deze vrouwen die ook wel webcam modellen genoemd worden, doen het webcam werk soms parttime. Maar een grote groep vrouwen doen het werk fulltime, zelfs met KvK inschrijving.

Veel geld te verdienen met cybersex

Het is voornamelijk het geld waar de meeste webcam modellen het voor doen. De verdiensten met dit werk zijn dan ook hoog. Waarbij sommige webcam modellen een heel stuk meer verdienen dan een prostituee of een pornoster. Dit allemaal veilig vanaf achter te computer.

Gevaren van Camsex

Ondanks dat het een relatief veilige manier van erotisch vermaak is. Je hebt immers geen kans op corona, Soa’s of geweld. Brengt dit erotisch vermaak toch gevaren met zich mee, voor zowel de klanten als de vrouwen die dit werk doen.

Het gevaar voor klanten zit hem voornamelijk in de kans om afgeperst en/of bestolen te worden. Ondanks dat er veel gerenommeerde veilige websites zijn waar vrouwen te vinden zijn voor seks voor de webcam. Zijn er ook erotische advertentie websites, waar iedereen zomaar kan adverteren.

Hier zitten vrouwen bij die hun afspraken niet nakomen. Bij het ontvangen van het geld gaan ze snel offline. Daarnaast zijn er vrouwen die de webcamsex sessie opnemen. Om deze opnames daarna te gebruiken voor het afpersen van klanten.

Daarnaast zijn er doordat er zo veel geld mee te verdienen is, ook vrouwen die onvrijwillig dit werk doen. Net zoals er gedwongen prostitutie zijn er nu ook webcam modellen die gedwongen worden om webcam werk te doen. Door de stijgende populariteit roept het CKM het kabinet op om meer onderzoek hiernaar te doen.

Veilig erotisch webcammen

Het is dan ook sterk aan te raden om gebruik te maken van een gerenommeerde camsex website, welke geldige bedrijfsgegevens heeft. Dan te kiezen voor een vrouw welke ergens een advertentie heeft geplaatst.

Door te kiezen van een gerenommeerd webcambedrijf, weet je in ieder geval dat de privé gegevens van de webcam modellen bekend zijn bij het bedrijf. Waardoor je ervanuit kunt gaan dat deze vrouwen een stuk beter met hun klanten omgaan.


Edwin

Edwin

Op Husl.nl schrijft Edwin over alles wat maar in hem opkomt. Niets meer, niets minder.