Champion – Weekday: De samenwerking

Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.

De laatste tijd zijn er steeds meer modemerken die samenwerken. Denk dan vooral aan sportmerken en merken die kledingstukken voor in het dagelijkse leven in hun collectie hebben. Zoals de samenwerking tussen Champion en Weekday. Waarschijnlijk ken jij het merk Champion wel! Misschien klinkt de naam niet meteen bekend, maar het logo herken je uit duizenden. Champion heeft in de gewone collectie veel basic sport- en vrijetijdskleding. 

Champion – Weekday: De collectie

Champion en Weekday zijn een samenwerking gestart, samen hebben zij een kleine collectie ontworpen voor het seizoen Winter 2016.
De collectie bestaat uit een aantal basic kledingstukken die allemaal net wat meer fashionable zijn. Hierdoor zijn ze ook zeker geschikt om te combineren met bijvoorbeeld een spijkerbroek of een blouse en in het dagelijks leven te dragen.
De kleding is meer oversized met een retro touch, maar toch tijdloos. De kledingstukken hebben een verwassen stijl en er zijn een aantal kledingstukken met prachtige poedertinten.

Waar is de collectie verkrijgbaar?

De kledingstukken van de Champion – Weekday samenwerking zijn verkrijgbaar in de webwinkel van Weekday.
Wil je de collectie kopen in de winkel? Dan kan je naar Amsterdam, Den Haag, Rotterdam of Antwerpen.

#regram @becsbradle wearing #championxweekday ?

Een foto die is geplaatst door WEEKDAY (@weekday_stores) op

#regram @victoriatornegren wearing #championxweekday ?

Een foto die is geplaatst door WEEKDAY (@weekday_stores) op