CliniqueFIT, make-up en huidverzorging voor vrouwen met een actieve levensstijl

CliniqueFIT

Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.

Het merk Clinique is bekend van de huidverzorgingsproducten en make-up die op allergieën zijn getest en alle producten zijn 100% parfumvrij. Alle producten van Clinique zijn ontwikkeld door dermatologen. Het merk Clinique heeft onlangs een nieuwe (limited) edition uitgebracht onder de naam CliniqueFIT. De collectie bestaat uit huidverzorgingsproducten en make-up.
Wat is CliniqueFIT?

CliniqueFIT is een collectie van huidverzorgingsproducten en make-up die speciaal ontworpen is voor vrouwen met een actieve levensstijl. De lijn bestaat uit verschillende producten die geschikt voor tijdens het trainen en na het trainen. De collectie is dus ook geschikt voor tijdens een zware training waarbij je flink zal zweten. Verder is deze collectie heel naturel en makkelijk te verwijderen met alleen maar warm water! Je kan met deze make-up dus gerust gaan sporten na een dag werken zonder bang te hoeven zijn dat je mascara uitloopt en je make-up er niet meer uitziet.

Life’s a marathon. Look good running it.

Werkt het?

Nu is de vraag natuurlijk of deze speciale FIT-collectie ook echt goed blijft zitten tijdens een zweterige training. Gelukkig zijn er genoeg filmpjes te vinden op YouTube waarin vrouwen het product (niet gesponsord) uitproberen. Van de vier filmpjes die ik heb bekeken waren de reviews eigenlijk alleen maar positief. De make-up zou heel goed blijven zitten tijdens het sporten en zou er heel natuurlijk uit zien. Ook kan je de make-up heel makkelijk verwijderen met alleen warm water. Bekijk het onderstaande filmpje om een goede review te bekijken.
Waar bestaat de collectie uit en waar koop je het?

De collectie bestaat uit verschillende producten die qua prijs variëren van 16 – 33 euro. De producten hebben we hier op een rijtje gezet. Wil je de producten in de webshop bekijken? Klik dan op deze link of op de afbeeldingen.

Workout

24 uurs mascara

cliniqueFIT mascaraHydraterende spray voor lichaam en gezicht

hydraterende sprayFlush voor lippen en wangen (gel voor een gezonde glow net als na het sporten)

lip cheek flushMatte medium dekkende foundation

foundation CliniqueFITPost-workout

Gezichts- en lichaamsreinigingsdoekjes voor na het sporten

cleansing wipesMatterende moisturizer

moisturizer CliniqueFITNeutraliserende gezichtspoeder

facepowder CliniqueFIT