Collectie Gigi Hadid X Reebok 2019

Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.

Na de samenwerking van Gigi Hadid en Reebok voor de capsulecollectie in 2018 is het resultaat van de samenwerking in 2019 ook uitgekomen! Op 4 februari 2019 is de volledige collectie van Gigi Hadid in samenwerking met Reebok uitgebracht. De collectie Gigi Hadid X Reebok 2019 is verkrijgbaar in de Reebok (web)winkels.

De capsulecollectie uit 2018

In 2018 bracht Gigi Hadid in samenwerking met Reebok een capsule collectie uit. Een capsulecollectie is een kleine en compacte collectie met verschillende items die met elkaar gecombineerd kunnen worden. Deze collectie was zo’n groot succes dat er nu een grotere collectie is uitgebracht! Daarnaast werkt Gigi Hadid ook met Reebok samen als ambassadeur. Dit is niet de eerste keer dan een celebrity samenwerkt met een sportmerk. Ook de Puma Fenty collectie in samenwerking met Rihanna is altijd een groot succes.

Over de collectie Gigi Hadid X Reebok 2019

Bekijk de Gigi Hadid X Reebok collectie op Reebok.nl

De collectie die uit de samenwerking is ontstaan is een combinatie van het beste uit twee “werelden”. Het sportmerk Reebok en het fashionable (en sportieve) model Gigi Hadid hebben een fashionable sportcollectie uitgebracht die echter ook makkelijk als vrijetijdskleding gedragen kan worden.

De 90’s invloeden die al een tijdje veel te zien zijn in winkels en op de catwalk zie je nu ook terug in de collectie. Ook zijn er veel invloeden in te ontdekken uit de volleybalsport, een sport waar Gigi Hadid vroeger erg actief in was.

De collectie valt erg op door het kleurgebruik. Frisse kleuren zoals wit, oranje en blauw worden met elkaar gecombineerd en geven het een zomers uiterlijk. Verder zie je veel colourblock-effecten en aparte vormen en lijnen.

Een aantal favoriete items

Items uit de Gigi Hadid X Reebok 2019 collectie zijn een goede aanvulling op een “basic” garderobekast. Met deze kledingstukken maak je een gewone outfit gelijk opvallend. Wij hebben een aantal van onze favoriete items op een rijtje gezet.

De Gigi trainingsbroek

Een van onze favoriete items is de Gigi trainingsbroek die verkrijgbaar is in wit en zwart. De zwarte broek die Gigi draagt in de foto’s van de campagne vinden wij toch wel handiger qua kleur en eventuele vlekken. Het is een wat ruimere sportbroek die daarom ook goed te combineren is met een sporttop of een croptop.

Aztrek Double X Gigi Hadid

De Aztrek Double schoenen uit de Gigi Hadid-collectie zijn verkrijgbaar in een combinatie met zwart en blauw of wit en oranje. Zeker de wit/oranje kleurencombinatie zou goed passen bij de items uit de kledingcollectie. De sneakers ogen niet té grof maar zijn wel lekker opvallend.

Trainingsjacks | Cropped of lang

Ook de trainingsjacks zijn items waar je helemaal hebberig van kan worden. Ze zijn verkrijgbaar in een kort en cropped model en in een lang model.