Dag 2: Challenge “Eet als een Victoria’s Secret model” (Miranda Kerr)

Victorias secret model challenge eten veganistisch

Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.

Voor de tweede dag heb ik mij laten inspireren door de “What I eat in a day” van Miranda Kerr. Zij was een van de meest bekende Angels en het eerste Australische model dat meeliep in een Victoria’s Secret Fashion show. Ze loopt nu al een tijdje niet meer mee met de Victoria’s Secret Shows maar heeft nog wel hetzelfde modellenfiguur. 
Ontbijt

Vandaag begin ik de dag weer met heet water met citroen. Volgens Miranda Kerr is dit goed voor de spijsvertering en door de citroen zit er vitamine C in. Na het water begint Miranda met een groene smoothie met amandelmelk, papaya, blauwe bessen, frambozen, spinazie en amandelpasta. Deze groene smoothie van Miranda Kerr heb ik iets aangepast met de ingrediënten die ik bij de Lidl kon vinden.

groene smoothie

Lunch

Als lunch maakt Miranda Kerr in de vlog een zalm met knoflook, citroen en een beetje kurkuma. Bij de zalm eet ze een salade met rucola sla, kiemen, broccoli, avocado en komkommer. De dressing die ze gebruikt is olijfolie, citroensap en een beetje appelazijn. Deze salade met broccoli en een dressing van avocado en hüttenkäse is echt heerlijk en ga ik zeker nog een keer maken! De zalm heb ik vervangen door andere ingrediënten.

groene salade

Avondeten

Als avondeten maakt Miranda Kerr in de “what I eat in a day” kip met zoete aardappelpuree en een salade met spinazie, rode kool, kruiden, komkommer, olijven, zonnebloempitten, pijnboompitten, bleekselderij en halloumi kaas. Hier heb ik mijn eigen variatie op gemaakt, een salade met olijven en feta en zoete aardappelfriet.

salade met zoete aardappelfriet

 

Snacks

In deze video laat Miranda Kerr niet zien dat ze tussendoor snacks neemt. Ik heb mij precies aan het schema gehouden van wat zij eet, daarom heb ik vandaag ook geen snacks gegeten. De snacks heb ik totaal niet gemist. Vooral de salades namen het hele bord in beslag en waren heel erg vullend!

Bekijk dag 3 van de challenge “Eet als een Victoria’s Secret Model”.