Dag 4: Challenge “Eet als een Victoria’s Secret model”(Romee Strijd)

Victorias secret model challenge eten veganistisch

Vandaag eet ik als het Nederlandse Victoria’s Secret model Romee Strijd. Zij is één van de weinige Victoria’s Secret Angels met een eigen vlog. In haar vlogs geeft ze een kijkje in haar drukke modellenbestaan. Ze heeft (nog) geen “What I eat in a day” video gemaakt, maar ze laat wel af en toe zien wat ze eet. De ideeën voor het eten van vandaag heb ik gehaald uit haar vlogs en van haar Instagram account.
Ontbijt

Romee laat in één van haar vlogs haar ontbijt zien. Ze ontbijt in deze vlog met havermout. Door de havermout doet ze een scoop whey poeder met chocoladesmaak, de toppings die ze eet zijn verschillende superfoods zoals gojibessen, handje noten met mulberries en rozijnen, wat blauwe bessen en een eetlepel pindakaas. Omdat ze bij de Lidl geen eiwitpoeder verkopen heb ik twee eiwitten geklopt en door de havermout heen geroerd, net als in het recept van de eiwitrijke havermout. Door deze havermout heb ik een eetlepel cacaopoeder gedaan, met als topping blauwe bessen, een eetlepel pindakaas en een handje amandelen.

Eiwitrijke chocolade havermout

 

Lunch

Een van Romees favoriete maaltijden is avocado toast. Zo zie je op haar Instagram account regelmatig dat ze een geroosterde boterham eet met avocado en twee (gepocheerde) eieren. Dit heb ik vandaag gegeten als lunch. Op sommige foto’s zie je ook dat ze er wat frambozen en blauwe bessen bij eet, dit kan je eventueel combineren.

avocado toast and eggs

Avondeten

Bij veel modellen bestaat een maaltijd vooral uit veel verse groenten, goede vetten en eiwitten. Zeker voor de belangrijke shows eten modellen minder koolhydraten, eigenlijk om het feit dat koolhydraten in verhouding meer calorieën bevatten. Als avondeten heb ik een gezonde salade van Romee Strijd gemaakt. Zij eet de salade met zalm, ik heb de zalm vervangen door een vegetarische burger.

gezonde salade van Romee Strijd

Snack

Als snack neemt Romee vaak een eiwitrijke reep. Eventueel kan je als snack ook een bakje griekse yoghurt met wat frambozen of blauwe bessen en een handje ongezouten noten nemen.

Bekijk hier dag 5 van de challenge “Eet als een Victoria’s Secret Model”Plaats een reactie