De 5 beste airfryers van dit moment

Airfryer (3)

Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.

Hieronder geef ik een overzicht van enkele populaire airfryers en hun belangrijkste kenmerken om u te helpen bij het maken van een keuze:

Philips Airfryer XXL

Deze airfryer heeft een grote capaciteit van 1,4 kilogram en is daarom geschikt voor het bereiden van voedsel voor een gezin of voor het maken van grote porties. Het heeft ook verschillende instellingen om te koken met lucht, grillen en bakken, waardoor het een veelzijdig apparaat is.

Tefal Actifry Genius

Dit apparaat is voorzien van een geavanceerde sensortechnologie die ervoor zorgt dat het voedsel gelijkmatig wordt gekookt. Het heeft ook een groot scherm en een handige timer, waardoor het gemakkelijk te gebruiken is.

Tower Air Fryer

Deze airfryer heeft een grote capaciteit van 3,2 liter en is daarom geschikt voor het bereiden van grote porties. Het heeft ook verschillende instellingen om te frituren, bakken en grillen, waardoor het een veelzijdig apparaat is.

Airfryer kopen: in de winkel bekijken

DeLonghi Multifry

Dit apparaat is voorzien van een unieke dubbele kooktechnologie die ervoor zorgt dat het voedsel gelijkmatig wordt gekookt. Het heeft ook een handige timer en een afneembare bakplaat voor gemakkelijk schoonmaken.

Morphy Richards 482803 Air Fryer

Deze airfryer heeft een grote capaciteit van 2,5 liter en is daarom geschikt voor het bereiden van grote porties. Het heeft ook verschillende instellingen om te frituren, bakken en grillen, waardoor het een veelzijdig apparaat is.


Edwin

Edwin

Op Husl.nl schrijft Edwin over alles wat maar in hem opkomt. Niets meer, niets minder.