De Adidas Flared Track broek

Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.

Als je nu op Instagram kijkt zie je bij heel veel fashionbloggers de Adidas flared broek langskomen. Het is een geweldige broek die net wat aparter en meer fashionable is dan de standaard Adidas broek. Als je hem leuk combineert, hoef je hem echt niet alleen te dragen als je naar de sportschool gaat!

Hoe draag ik de Adidas Flared broek?

Voor inspiratie kan je kijken op de Instagram van de volgende fashionbloggers.

Stephanie broek (it’s all in the name ;)) editor bij de Nederlandse Glamour draagt de flared broek regelmatig. Ze combineert hem bijvoorbeeld met een roze blouse met ruches en panterslippers. Zij combineert ook vaak andere sportieve kledingstukken en draagt deze gewoon op een werkdag. De combinaties die zij draagt zijn echt geweldig en origineel, wat dacht je van Nikes onder een metallic rokje?

Dressed up as a mix of Sporty Spice and Baby Spice today #tracksuitbottoms #kittenheels #lookdujour

Een foto die is geplaatst door Stephanie Broek (@stephaniebroek) op

Waar kan ik de Adidas Flared broek kopen?

De broek heet voluit: Adidas Originals flared track Bottoms. Hij is onder andere verkrijgbaar in de Urban Outfitters shop. En natuurlijk in de Adidas webshop. Mijn eigen exemplaar heb ik gekocht in Bataviastad bij de Adidas outlet voor maar 9,95. Wat een geluk <3 De broek valt wel lang. Ideaal voor als je lange benen hebt, of als je de broek wil combineren met hakken.