De lekkerste pindakaas voor sporters

De lekkerste pindakaas voor sporters

Ben jij gek op pindakaas en let jij als sporter ook op de voedingswaarden van producten en maaltijden die je binnen krijgt? Dan zijn er tegenwoordig verschillende soorten pindakaas op de markt met extra proteïnen. De lekkerste pindakaas van de hele wereld is natuurlijk de pindakaas van de Pindakaaswinkel! Al zijn ze zelf wat bescheiden en noemen ze zich de lekkerste pindakaas van Nederland.. ? Bij de Pindakaaswinkel hebben ze de lekkerste pindakaas voor sporters. Wat deze pindakaas zo bijzonder maakt en hoe je pindakaas kan verwerken in een gezond voedingspatroon lees je in deze blog!

Verschillende smaken pindakaas van de Pindakaaswinkel

Wij zijn al jaren fan van de pindakaas van de Pindakaaswinkel. Bij de Pindakaaswinkel vind je meerdere smaken pindakaas. Voor de liefhebbers van hartig, of juist van zoet. Zo heb je voor de liefhebbers van hartig het potje pittig met de smaken chilipeper en citroengras of knoflook en gebakken ui. Op een broodje kan je hem eten met sambal, of je kan het mengen met kokosmelk om zo een heerlijke satésaus te krijgen. Ook kan je een pot kopen met pindasaus. Deze pindasaus is mild en pittig tegelijk.

Zoete smaken pindakaas

Ben je meer van de zoete smaken? Dan kan je kiezen voor één van de naturel pindakazen. Wil je een keer een bijzondere pindakaas in huis halen? Dan kan je kiezen voor de bestseller Karamel zeezout, of voor smaken zoals Karamel chocolade, dadel kaneel, koffie zeezout, witte chocola pindastukjes, kokos zeezout en natuurlijk sport!

Sport pindakaas van de Pindakaaswinkel

In de Sport pindakaas van de Pindakaaswinkel zijn plantaardige eiwitten van Personal Protein toegevoegd. Aan de pindakaas zijn grove stukjes pinda toegevoegd. De pindakaas smaakt naar naturel pindakaas, het verschil is dat er meer dan 30 gram eiwit in 100 gram pindakaas zit! Eiwitten zijn natuurlijk erg belangrijk voor de opbouw van spieren en voor het herstel na een pittige workout. De vetten en eiwitten in de pindakaas zorgen ook nog eens voor een langer gevuld gevoel. Ideaal voor wanneer je bezig bent met het werken aan een strak lichaam! De ideale pindakaas voor sporters!

Pindakaas Sport van De Pindakaaswinkel 2 potten

19,95
Bol.com
Prijs gecheckt op 21 september 2023 00:40

Merchandise en boeken

In de webwinkel van de Pindakaaswinkel vind je naast de lekkerste pindakazen ook cadeaupakketten met pindakaas voor jezelf of om cadeau te doen. Bij de merchandise vind je tassen, kousen, lepels, truien, t-shirts en het enige echte Pindakaas boek met heerlijke recepten!

Plaats een reactie