De leukste kerstcadeaus voor onder de boom

De leukste kerstcadeaus voor onder de boom

Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.

Ben jij op zoek naar de leukste kerstcadeaus voor onder de boom? Wij hebben een overzicht gemaakt van de leukste betaalbare cadeaus die je kan kopen bij Bol.com. Uiteraard is het leuk om met kerst meerdere pakjes onder de boom te hebben liggen. De cadeaus moeten dan ook niet te duur zijn. Gelukkig vind je bij Bol.com cadeaus in verschillende prijsklassen.

Hardloopvest met verlichting

Er zijn op Bol.com meerdere hardloopvesten verkrijgbaar met verlichting. Zo zijn er reflecterende vesten met led verlichting maar ook hardloopvesten met een krachtigere lamp. De reflecterende vesten met led lampen maken je tijdens het hardlopen of wandelen goed zichtbaar voor andere weggebruikers. Het onderstaande hardloopvest heeft een krachtigere lamp. Hierdoor ben je niet alleen goed zichtbaar voor andere weggebruikers maar heb je ook zelf een goed zicht op de weg en de omgeving wanneer je aan het wandelen of hardlopen bent in het donker. Deze hardloopvesten hebben vaak twee verschillende lichtstanden. Fel en iets minder fel.

Hittepit kersenpit kussen

De echte koukleumen kan je niet blijer maken dan met een hittepit kersenpit kussen. Dit cadeau hoort dan ook echt bij de leukste kerstcadeaus voor onder de boom. Doordat dit kussen heel langzaam afkoelt blijft jouw lichaam warmer dan wanneer je een kruik met water gebruikt. Bij een kruik met water wordt er juist warmte aan het lichaam onttrokken. Deze kussens zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Bijvoorbeeld met een inhoud van kersenpitten (met of zonder lavendel) of tarwe. Goed om te weten: In de zomer kan je het kussen in de koelkast of vriezer leggen. Op warme dagen kan je hem gebruiken als een coolpack.

Gezichtsmassage roller

Dit jaar was de gezichtsmassage roller een grote trend op het gebied van beauty. Deze rollers zijn onder andere verkrijgbaar met jade en rozenkwarts. Door met de roller over je gezicht te gaan zorg je dat je vochtophoping kan voorkomen of minder kan laten worden en dat je huid strakker wordt. Nog een voordeel is dat het een voordelig cadeau is voor onder de boom voor alle beautyliefhebbers.


Edwin

Edwin

Op Husl.nl schrijft Edwin over alles wat maar in hem opkomt. Niets meer, niets minder.