De meest populaire schoenmodellen voor de lente en zomer

sandalen

Wanneer je aan lente- en zomerschoeisel denkt, denk je allereerst waarschijnlijk aan slippers en sandalen. Er zijn echter nog veel meer schoensoorten die je kan dragen wanneer het buiten steeds warmer wordt. Wat dacht je bijvoorbeeld van slippers, sandalen, mocassins, ballerina’s, sneakers en espadrilles? Ook enkellaarsjes dames zijn enorm goed geschikt om te dragen wanneer de temperaturen stijgen. In deze blog bekijken we de meest populaire schoenmodellen voor de lente en zomer en geven we tips hoe je deze kunt combineren met je kleding om zo de gaafste outfits samen te stellen.

Espadrilles

Wij zijn zelf erg fan van de espadrille als zomerschoen. Als we deze schoenen zien dan krijgen we al een instant vakantiegevoel. Het leuke aan deze schoen is dat je hem op verschillende manieren kunt combineren. Zo zijn er espadrilles met een hak die je heel chique kunt dragen in combinatie met een eenvoudig linnen jurkje in een zwarte of zandkleurige kleur en een parelketting. Wanneer je liever kiest voor een meer bohemien, hippie, ibiza-achtige stijl kan je beter kiezen voor een platte espadrille. Espadrilles zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. Ze zijn overal goed mee te combineren.

Enkellaarsjes

Als je het hebt over schoenen die je goed kunt dragen in de lente en zomer zal je misschien niet heel snel denken aan enkellaarsjes. Toch is deze schoensoort ook goed geschikt om te dragen wanneer de temperaturen steeds verder oplopen. Enkellaarsjes zijn er in veel verschillende soorten stijlen. Cowboy-achtige laarsjes staan vaak erg leuk onder een hippie-achtig jurkje. Ook de enkellaarsjes van Blundstone die verkrijgbaar zijn bij van den Assem zijn overal mee te combineren. Een zeer veelzijdige schoen die je het hele jaar door kan dragen. Er zijn ook een aantal enkellaarsjes verkrijgbaar met open zijkanten. Hierdoor zijn ze net wat luchtiger om te dragen met warme temperaturen.

Sandalen

Net als slippers zijn sandalen natuurlijk perfect schoeisel voor tijdens warme zomerdagen. Ook sandalen zijn verkrijgbaar in verschillende modellen. Zo kan je kiezen voor een elegante sandaal met een hak, een outdoor sandaal of voor een platte sandaal die je ook makkelijk op een fashionable manier kunt combineren. Doordat sandalen open zijn dragen ze lekker luchtig wanneer het buiten erg warm is. Wij vinden het altijd erg leuk om onze teennagels in een leuk, vrolijk kleurtje te lakken wanneer we sandalen dragen. Sandalen zijn erg makkelijke schoenen die je echt op ontelbare manieren kunt combineren. Daarom blijven ze voor ons misschien wel onze meest populaire zomerschoenen.

Edwin

Edwin

Op Husl.nl schrijft Edwin over alles wat maar in hem opkomt. Niets meer, niets minder.