Deze 4 video slots hebben de hoogste winstratio’s

Casino achtergrond

Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.

Speel je graag video slots en wil je daar meer geld mee binnenhalen? Er zijn een paar zaken waar je op kunt letten om extra winstgevende games te vinden. Hoeveel gratis spins je er haalt, wat de Scatters doen, en hoe hoog de multipliers zijn.

Maar één onderdeel van een video slot vertelt je meteen hoe vaak er winsten je er mee kan scoren. Dat is de RTP, de Return to Player-waarde. Dit percentage geeft aan hoeveel procent van alle inzetten er in de vorm van winst en jackpots terug worden gewonnen door de spelers. En sommige video slots hebben een extreem hoge RTP! Speel dus de vier games hieronder, en je hebt de allerbeste kansen.

4. Mega Joker van NetEnt

Een klassieke fruitautomaat met moderne graphics, dat is de beste omschrijving van Mega Joker. Je verzamelt de bekende meloenen, sinaasappels en druiven op de 5 winlijnen. De Jokers zijn de symbolen die het echtge verschil maken. Ze geven je een kans om de progressive jackpot te winnen, een soort die bij elke inzet hoger wordt. Door die jackpot en door de hoge uitbetalingen voor normale symbolen heeft deze gokautomaat een sappige RTP van 99,00%.

3. Ooh Aah Dracula van Barcrest

Een hele vrolijke slot met een coole vampier, zijn bruid en die coyote van Road Runner (??). In deze leipe, grappige video slot vind je 5 reels, 3 rijen en 10 winlijnen. De normale RTP van het spel is niet extreem hoog, maar die schiet omhoog als je gebruik maakt van het Big Bet level up systeem. Je kan dan speciale bonussen activeren als je gratis spins haalt tijdens de Big Bet-beurten. De winstratio schiet op dat moment omhoog naar een angstaanjagende 99%!

2. Ugga Bugga van Playtech

Ugga Bugga neemt je mee naar de jungle, waar je drums, tropische vruchtjes en geheimzinnige maskers op de 10 winlijnen moet plaatsen. Niet echt een mooie naam voor een slot, en de graphics zijn ook niet om over naar huis te schrijven. Waarom speel je deze slot dan? Om de RTP van 99,07%, waardoor bijna alle inzetten teruggaan naar de spelers. De slot heeft ook nog eens een lage variantie, waardoor je heel regelmatig een winstje zal scoren.

1. Ocean Princess van Playtech

Ook bij Ocean Princess, een video slot met een zee-thema, vind je een gigantische RTP – 99,10%. We denken dat Playtech zijn centjes liever in een hoge winstuitkering steekt dan in de gamebeelden, want ook deze slot is eerlijk gezegd niet om aan te zien. Maar als je echt voor het geld gaat, dan is Ocean Princess één van de allerbeste keuzes. Verzamel die lelijke vissen, rare ankers en misvormde schildpadden. En geniet van het geld dat de bizar hoge RTP je oplevert.


Edwin

Edwin

Op Husl.nl schrijft Edwin over alles wat maar in hem opkomt. Niets meer, niets minder.