3 goedkope keukenmachines

Goedkope keukenmachines

Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.

Een keukenmachine is een onmisbaar apparaat in de keuken. Zeker als je gezond wilt eten is het heel fijn om er een in huis te hebben. De aanschaf van dit apparaat kan erg duur zijn. Gelukkig zijn er ook genoeg betaalbare en goedkope keukenmachines te vinden. Zeker online heb je erg veel keuze. In deze blog zet ik drie goedkope keukenmachines op een rijtje.Foodprocessor

De keukenmachine is eigenlijk een verzamelnaam voor alle machines die je in de keuken kunt vinden. In deze blog ga ik op zoek naar foodprocessors. Een foodprocessor is eigenlijk een machine die kan snijden, hakken en raspen. Denk aan het (fijn)snijden van groenten zoals bloemkool of broccoli, iets wat (vaak) niet lukt met een blender. Fijngesneden bloemkool kan je bijvoorbeeld gebruiken als bloemkoolcouscous. In veel recepten wordt de foodprocessor aangeduid als keukenmachine. Deze goedkope keukenmachines zijn onmisbaar in de keuken!

Aigostar foodprocessor

Dit is één van de meest goedkope foodprocessors die ik online kon vinden. Als je deze keukenmachine aanschaft krijg je er een blender, een hakmolen en snij- en hakschijven bij. Het bijzondere is dat deze foodprocessor veel goede reviews krijgt ondanks de goedkope prijs.

Tristar keukenmachine

Deze goedkope keukenmachine kan je instellen op verschillende snelheden. Als je voor een dip niet alles helemaal fijn gesneden wilt hebben kan je de keukenmachine op een lagere snelheid zetten en eerder stoppen. Deze foodprocessor is geschikt om ook de hardere groenten te snijden, raspen en malen. Verder bevat deze foodprocessor een snijschijf, een hakmes en raspschijven.

MD multifunctionele keukenmachine

Voor deze prijs heb je een hele complete keukenmachine. Deze keukenmachine kan naast snijden, hakken, malen en raspen nog veel meer! Deze foodprocessor bevat namelijk ook een blender en een citruspers. Ook heeft deze foodprocessor een ice-crush functie. De foodprocessor bestaat uit één basis waarop alle onderdelen functioneren.