Edgard & Cooper hondenvoer

Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.

In dierenwinkels en tuincentra springen de zakken Edgard & Cooper hondenvoer er echt uit! Het design is opvallend vrolijk en kleurrijk met mooie illustraties. Ook op social media is dit merk goed zichtbaar. Kijk maar eens naar de verschillende YouTube reviews over dit merk hondenvoer. Maar wat is er bijzonder aan Edgar & Cooper hondenvoer? Dat lees je in deze blog.

Het merk Edgard & Cooper

Edgar & Cooper is een vrij nieuw merk op de hondenvoedingsmarkt. Bijzonder aan dit merk is dat ze duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan. De zakken hondenvoer zijn in plaats van plastic gemaakt van papier. De hondenbrokken bevatten vrij veel plantaardige eiwitten die diervriendelijker en duurzamer zijn dan dierlijke eiwitten. Verder zijn de brokken gemaakt van dieren die een beter leven hebben gehad. Bijvoorbeeld van dieren die buiten hebben geleefd of op een biologische scharrelhouderij.

Wat is er bijzonder aan edgar & cooper hondenvoer?

Er zijn verschillende kenmerken die Edgar & Cooper hondenvoer anders maken dan andere soorten hondenvoer. Ten eerste is dit een merk dat duurzaamheid belangrijk vindt. Ten tweede bevat het hondenvoer geen vleesmeel maar alleen vers toegevoegd vlees. Ook bevat het hondenvoer geen organen en botten maar alleen spiervlees als vleesingrediënt. In het hondenvoer zit naast vlees ook fruit en groenten. De brokken worden langzaam en op een lage temperatuur gebakken waardoor de smaak en kwaliteit van de ingrediënten goed bewaard blijven.

Steun een goed doel

Wanneer je hondenvoer koopt van Edgar & Cooper steun je meteen een goed doel. 10% van de winst die het merk maakt wordt namelijk naar de Dog Care Clinic in Sri Lanka overgemaakt. Dit is een plek waar straathonden een nieuwe kans krijgen.

Soorten hondenvoer

Het merk biedt verschillende soorten hondenvoer aan. Van hondenbrokken tot snacks tot natvoer in kuipjes en blikken. Er zijn producten voor puppy’s, volwassen honden en senior honden. Veel honden vinden het voer lekker, ze krijgen er een mooie vacht van en het is makkelijk om te verteren. De brokken zijn graanvrij en veel soorten zijn geschikt voor honden met maag- en darmklachten.

Waar koop je edgar & cooper hondenvoer?

Je kan Edgar & Cooper hondenvoer kopen in dierenwinkels of in verschillende tuincentra. Ook is het hondenvoer online verkrijgbaar in verschillende webwinkels. Hierbij kan je denken aan online dierenwinkels maar ook aan bijvoorbeeld Bol.com. Een voordeel van Bol.com is dat het hondenvoer snel geleverd kan worden.


Edwin

Edwin

Op Husl.nl schrijft Edwin over alles wat maar in hem opkomt. Niets meer, niets minder.