Dé eerste Hunkemöller zwemcollectie van Anna Nooshin

Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.

Was jij ook zo fan van de eerste lingeriecollectie van Anna Nooshin voor Hunkemöller? Die prachtige sexy en vrouwelijke lingeriecollectie met mooie details, kant, veters en mooie stoffen. De collectie bestond naast het “gewone” ondergoed uit body’s en een heuse nachtkleding set met een top, kimono en broek. Maar nu kan jij je ook verheugen op de nieuwste en eerste zwemcollectie van Anna Nooshin! Als dat geen goede reden is om de sportschool in te duiken en gezond te eten en nog even te knallen voordat het weer bikiniweer is… 😉

Een voorproefje van de nieuwe zwemcollectie.

De nieuwe zwemcollectie straalt een stoere Western woestijnsfeer uit. Denk aan cowboys en aan roadtrippen. Deze inspiratie zie je terug in de stoere veters en de western-achtige bloemen. Sommige bikini’s bevatten ook subtiele pailletten waarmee je echt kan shinen op het strand. De collectie bevat naast de bikini’s en badpakken ook een hoed. De collectie is zo samengesteld dat er voor ieder body type wel een geschikt model tussen zit. De maten lopen van XS t/m XL en van cup A t/m F en de tops en broekjes zijn los verkrijgbaar.

Chillin’ #bali #ubud #annaforhkm

Een foto die is geplaatst door Anna Nooshin (@annanooshin) op

Meer over de collectie van Anna Nooshin.

Wil je meer bekijken? Dan kan je op Instagram zoeken op #annaforhkm.
Wil je meer lezen? Op de site van het modemagazine Elle kan je een uitgebreid interview vinden met Anna Nooshin. Ze verteld daarin over haar collectie, haar lichaam en over haar droom om meer collecties te mogen ontwerpen voor Hunkemöller.
Op de Hunkemöller site vind je een fotoverslag van het event waarbij de collectie van Anna Nooshin voor Hunkemöller werd onthuld aan o.a. verschillende (mode) bloggers.

Vanaf wanneer en waar is de collectie verkrijgbaar?

De collectie is online verkrijgbaar vanaf 10 februari. Vanaf 15 februari is de collectie verkrijgbaar in geselecteerde winkels. Kijk dus voordat je de Hunkemöller leeg wil kopen of de collectie verkrijgbaar is in jouw woonplaats. Waarschijnlijk zal de collectie verkrijgbaar zijn in winkels in de grotere steden.