Elder Scrolls Online (ESO) Plus Premium member worden

Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.

The Elder Scrolls Online (ESO): Tamriel Unlimited kwam voor PC en Mac op 17 maart 2015 uit. De release op de PS4 en Xbox One vond op 9 juni 2015 plaats. Deze massively multiplayer online role-playing game (mmorpg) maakte in het verleden gebruik van een maandelijk abonnement. Met het uitkomen van de vernieuwde versie voor de consoles zijn deze abonnement overbodig. Er kan echter wel gekozen worden voor een ESO Plus Premium Membership. Met die lidmaatschap profiteer je van erg veel voordelen zoals een 10% bonus voor goud, crafting en in XP vergaren. Daarnaast kun je met Crowns (een in-game valuta) spullen kopen in de speciale Crown-Store. Deze items helpen je enorm op weg in het spel. Wat zijn Crowns? Hoe krijg je deze? Hoe werkt een Elder Scrolls Online (ESO) abonnement precies en wat krijg je daar voor terug?

ESO: Tamriel Unlimited voor PS4, Xbox One, Windows PC en Mac

De uitgever van de game Elder Scrolls online verwachte op 17 maart 2015 de huidige game geoptimaliseerd te hebben voor de PC en Mac gebruikers. De spelers op de PlayStation en Xbox moeten echter nog tot 9 juni wachten op de release van The Elder Scrolls Online (ESO): Tamriel Unlimited. In het spel is het mogelijk om, naast het gratis te verkrijgen gold (goud), met Crowns en een ESO Plus abonnement spullen te kopen in de speciale Crowns Store. Hierbij moet je denken aan pets, nieuwe kostuums en items als healt potions en belangrijke soul gems.

Huidige spelers die een abonnement hebben voor Skyrim Online

Huidige spelers hoevenmet een abonnement niets te doen. Zij profiteren automatisch van de voordelen van een premium plus membership genaamd ESO Plus. Spelers met een lopend maandelijks of jaarlijks abonnement kunnen gewoon het spel doorspelen en zullen automatisch een member worden. Zij zijn de eersten die direct meeprofiteren van alle voordelen die een membership voor The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited biedt.

Crowns

In de game wordt de valuta weergegeven in gold. Dit goud blijft nog steeds de belangrijkste valuta in het spel. Daarnaast wordt er een nieuw soort goud geïntroduceerd: de Crowns (vrij vertaald: de kronen). Deze kunnen door de premium members worden uitgegeven in de speciale CrownStore. Ier vindt je allerlei items die het levellen en het algemene leven het voor jou en jouw karakters een stuk gemakkelijker gaan maken.

Vier manieren om Crowns te krijgen

  1. Als nieuwe speler van Elder Scrolls Tamriel Unlimited krijg je automatisch een gift van 500 Crowns als beloning voor het kopen van het spel en het maken van een ESO account
  2. Als een huidige abonnee van de game krijg je, als je abonnement nog loopt ten tijde van het uitkomen van The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited, automatisch 500 Crowns voor jouw account. Ook krijg je met terugwerkende kracht voor iedere 30 dagen dat je abonnee was 100 Crowns.
  3. Als terugkerende speler krijg je ook een bonus. Heb je in het verleden The Elder Scrolls Online gespeelt, maar je hebt geen huidige abonnement afgesloten, dan krijg je 500 Crowns wanneer je opnieuw inlogt. Ook krijg je 100 Crowns voor iedere 30 dagen dat je een ESO-abonnement had.
  4. Door het kopen van Crown Packs. Spelers voor de PC/Mac kunnen deze aanschaffen via de ESO store. Spelers op de Console kunnen deze aanschaffen via de Xbox Live winkel of PSN winkel.

Voordelen

De voordelen van een ESO Plus lidmaatschap op een rij

  1. Een groot aantal Crowns die je direct uit kunt geven in de CrownStore. De hoeveelheid Crowns die je gratis krijg is afhankelijk van de periodeduur van je membership.
  2. Je kan bij alle downloadable content (DLC) van The Elder Scrolls: Tamriel Unlimited voor PS4 en Xbox One. Dit kun je voor de gehele duur van jouw membership blijven doen.
  3. Je krijg een 10% bonus voor: Experience Points (XP), gold, de vaardigheid craften en inspiration. Als je een monster hebt doodgemaakt krijgen normale spelers bijvoorbeeld 100 gold. Een ESO Plus lid krijgt 110 gold. Dit kan hard oplopen als je honderden monsters per dag moet verslaan.

De duur van een ESO Plus membership

ESO plus kun je kopen in drie soorten: 30-day Membership, 90-day Membership en 180-day membership. Je krijgt bij de eerste 1500 Crowns gratis, bij de tweede optie 4500 Crowns gratis en bij het langste ESO Plus abonnement zelfs 9000 Crowns gratis. Deze kunnen worden uitgeven in de winkel.


Edwin

Edwin

Op Husl.nl schrijft Edwin over alles wat maar in hem opkomt. Niets meer, niets minder.