FIFA 21 Ultimate team, coins en points kopen voor Windows PC

Opstellingen FIFA posities

De game omtrent het voetbalseizoen 2020/2021 heet FIFA 16 en is in september 2020 voor het Windows besturingssysteem uitgekomen in Europa. Direct na de release hebben miljoenen fanatieke gamers en voetbalfans het spel aangeschaft. De game kan op een cd (disk) of via Origin worden gekocht op de PC en laptop met het Windows besturingssysteem. In het onlinegedeelte genaamd FIFA 21 Ultimate Team (FUT) moet je met coins, munten en/of punten een club opbouwen met spelers, staf en andere items. Deze coins kan je zelf verdienen met het winnen van wedstrijden en het behalen van opdrachten. Ook kunnen deze Windows PC coins op websites worden gekocht. Waar kun je coins kopen voor de PC? Welke websites leveren deze FUT munten snel en zijn betrouwbaar?

FIFA 21 Ultimate Team, de PC-versie

De volledige versie van FIFA 21 Ultimate Team (FUT) kan worden gespeeld op Pc’s en laptoppen met het besturingssysteem van Microsoft Windows. Je kan deze PC game kopen in een (web)winkel, zodat je een originele cd hebt. Ook kan de game worden aangeschaft als download via Origin. De Windows versie draait op de ‘Iginite engine’, een technologie ontwikkelt door Electronic Arts. Deze techniek is speciaal gemaakt om sportspellen zo echt mogelijk te laten lijken. Deze techniek is bij games als FIFA 21, Madden NFL 25en NBA Live 14 van de divisie EA Sports ook toegepast. Voordat je de PC versie gaat kopen, is het verstandig om even de gratis demo te spelen. Deze kan via Origin worden gedownload. Je moet hier echter wel een (gratis) account voor aanmaken. Zodra je het spel hebt gekocht kun je beginnen met het opbouwen van jouw Ultimate Team in de online functie. Hier moet je de beste spelers verzamelen met hulp van coins.

PC coins kopen voor FUT21

Net als bij de andere versies van het spel, is het ook voor de Windows gebruiker mogelijk om FIFA 21 coins te kopen. Je kan dit op twee manieren doen. De eerste manier, FIFA Points, wordt door zowel EA Sports, FIFA 21 en Origin toegejuicht. De tweede manier kan door EA worden gestraft door een time-out en na een derde overtreden door een ban. Toch besluiten veel gamers om voor de tweede optie te kiezen omdat zij dan meer waar voor hun geld krijgen.

FIFA Points kopen

Via meerdere officiële kanalen is het mogelijk om FIFA punten of points te kopen. Zo kan je deze points in-game kopen en via de officiële website van Origin. Een gold pack met daarin maximaal drie zeldzame gouden spelers kost gemiddeld 210 punten. Een zeldzame speler kan Ronaldo, Messi, Robben e.d. zijn. De prijzen zijn van januari 2021. Voor de volgende prijzen kun je points kopen in FIFA 21

  • 750 FIFA-punten: €6,99
  • 2175 FIFA-punten: €14,99
  • 2200 FIFA-punten: €19,99
  • 4600 FIFA-punten: €39,99

Als je de punten koopt voor de PC via de winkel van Origin, moet je er goed op letten dat je de punten koopt die voor FIFA 21 Ultimate Team en enkel voor PC spelers zijn.

Via webwinkels

Op internet is er een zeer groot aanbod van websites die coins inkopen en verkopen. Sommige grotere websites hebben fulltime goldfarmers in dienst die munten verdienen voor de website zelf. In Aziatische landen zijn er veel jongeren die dit als (bij)baan hebben. Als je besluit risico te nemen en via betrouwbare (volgens duizenden reviews) webwinkels zoals Goldah.com, Fifaah.com en Seagm.com, coins te kopen ben je gemiddeld, in oktober 2021, het volgende kwijt voor de PC.

  • 500.000 PC FUT coins: €40,47
  • 1 miljoen PC FUT coins: 80,01
  • 2 miljoen PC FUT coins: €159,28
  • 12 miljoen PC FUT coins: €926,51

De prijzen lijken erg hoog, maar zullen naar verwachting nog verder dalen. Het spel is, op het moment van het opvragen van de prijzen, pas kort uit. Er zijn nog niet veel coins beschikbaar in de game.

Gratis PC coins voor FIFA 21 Ultimate Team?

Als je op Google of Bing zoekt op: “gratis FIFA PC FUT coins” of “Free Ultimate Team PC coins”, of gaat zoeken naar een geschikte hack of generator voor coins, dan krijg je duizenden gerelateerde zoekresultaten. Deze websites beloven veel gratis munten of zelfs FIFA points. Bij de ene aanbieder moet je een survey (enquête) invullen, bij de andere een sms-bericht sturen naar een bepaald nummer. In alle gevallen ben je er veel geld voor kwijt. Je zit aan een betaaldienst vast met jouw mobiele nummer of ontvangt dagelijks spam. Soms installeer je zelfs spyware op je PC. Een echte hack voor het spel bestaat niet. Coin generatoren zijn in alle gevallen nep. Koop de coins voor de PC versie van Ultimate Team op een van de bovenstaande manieren.

Edwin

Edwin

Op Husl.nl schrijft Edwin over alles wat maar in hem opkomt. Niets meer, niets minder.