FIFA 21 Ultimate Team (FUT), coins kopen voor Xbox 360 & One

FIFA xbox coins

Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.

Het voetbalspel FIFA 21 is speelbaar op de consoles Xbox 360 en de Xbox One van Microsoft. Met name het onderdeel Ultimate Team van FIFA 21 is erg populair bij de spelers van het spel. Om een zo goed mogelijk team te krijgen moet je veel coins verdienen. Deze munten kun je winnen door wedstrijden te spelen en bekers te winnen. Heb je daar geen zin in? Je kunt ze ook online kopen! Coins kopen voor de Xbox is erg gemakkelijk, kost weinig tijd en is niet erg prijzig. Aanbieders van deze munten zijn onder andere Goldah, Fifaah, MMOGA en Futstore. Hoe kun je nog meer FIFA 21 Ultimate Team coins krijgen en hoe werkt het kopen precies?

FIFA 21 Ultimate team en munten

Het populaire voetbalspel is in september 2020 uitgebracht door ontwikkelaar EA Canada en uitgever EA Sports. FIFA 21 bestaat uit meerdere soorten opties die allemaal te maken hebben met het voetbalspel. Het meest wordt Ultimate Team gespeeld. Voor dit onderdeel moet je beschikken over een (goede) internetverbinding, FUT, zoals dit populaire onderdeel wordt afgekort, speelt zich namelijk volledig online af. Je kunt hier spelen tegen andere spelers die zich overal op de wereld kunnen bevinden of tegen de computer spelen om coins te verdienen. Deze in-game valuta is essentieel in dit spelonderdeel. Zonder coins kun je geen goed team samenstellen om wedstrijden mee te winnen. Coins kun je verdienen door wedstrijden te spelen, competities te winnen, bekers te winnen en door ze te kopen in webwinkels op internet. Deze coins worden vaak binnen een kwartier tot een uur geleverd. Als je voldoende geld bij elkaar hebt gekregen kun je hiermee spelers (bijvoorbeeld Messi, Ronaldo en Robben), items, managers, stafleden en coaches kopen om zo jouw team beter te maken. Ook kan je de coins weer verkopen voor euro’s.

De game op de Xbox, de Legends

Het voetbalspel FIFA 21 is beschikbaar voor de Xbox 360 en de Xbox One. Mocht je de game kopen voor de 360 moet je het wel stellen met een iets mindere kwaliteit van het beeld vergeleken met bijvoorbeeld de versie op de PlayStation 4. Ultimate Team 2021 kun je, na het kopen van het spel zelf, gratis spelen zolang je een goede verbinding hebt met internet (bekabeld of WiFi). De spelerskaarten voor de beide Xbox consoles zijn soms wel heel bijzonder; exclusief voor de Xbox zijn namelijk de Legend-kaarten. Dit zijn voetbalspelers zoals Koeman, van Basten, Kluivert, Beckenbauer en een van de beste voetballers allertijden Pelé. Allemaal spelers die allang met pensioen zijn, maar speciaal voor de Xbox hun medewerking hebben verleend aan het FIFA-spel. Om deze kaarten te kunnen kopen moet je wel over heel veel coins beschikken.

Coins kopen voor de Xbox

Voor het online onderdeel Ultimate Team van FIFA 21 kun je coins kopen om zo het spel wat makkelijker te maken voor jezelf. Dit kun je op twee manieren doen:

Manier 1: Xbox giftcard

In winkels waar giftcards worden verkocht is ook vaak de Xbox variant beschikbaar. Met deze Xbox (LIVE) points kun je het spel FIFA aanschaffen. Bij de meeste varianten van het spel krijg je veel gratis coins als je deze koopt met je punten die staan op een Microsoft account.

Manier 2: Direct online munten kopen

Online kun je bij meerdere aanbieders coins kopen voor FUT op de Xbox 360 en Xbox One. De meest betrouwbare zijn volgens diverse fora: Goldah, MMOGA en Fifaah. Deze aanbieders leveren de munten binnen enkele minuten en zijn qua prijs ook erg voordelig. Je kunt betalen met onder andere creditcard, PayPal en iDeal.

Gratis FUT coins voor de Xbox

Als je gaat zoeken bij zoekmachines zoals Google en Bing op “Free FUT 21 coins Xbox 360” of FIFA 21 free coins Xbox” dan krijg je honderden resultaten. Je hoeft alleen maar je telefoonnummer achter te laten, een sms ergens heen sturen of een korte survey (enquête) in te vullen. Deze websites verdienen veel geld aan mensen die hier intrappen. Wat veel mensen namelijk niet weten is dat er geen generator, hack of echte cheat voor FIFA 21 bestaat om gratis miljoenen coins te verdienen. Trap hier dan ook niet en koop coins op andere manieren.

Het kopen van munten via webwinkels kan door EA Sports worden bestraft. Je loopt een risico op een time-out of een ban voor FIFA21 Ultimate Team.


Edwin

Edwin

Op Husl.nl schrijft Edwin over alles wat maar in hem opkomt. Niets meer, niets minder.