Gezichtsverzorging van de Lidl

Gezichtsverzorging-van-de-Lidl

Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.

Iedere week vind je bij de Lidl weer nieuwe non-food aanbiedingen. Zo kan je in deze supermarkt terecht voor producten voor in de keuken zoals snijmessen en keukenmachines, kleding, sportkleding en sportaccessoires en ga zo maar door. Ook vind je bij de Lidl regelmatig aanbiedingen op het gebied van beauty en huidverzorging. Bij de Lidl vind je ook gezichtsverzorging voor verschillende huidtypen. Gezichtsverzorging van de Lidl is erg populair onder vrouwen.

Cien: Gezichtsverzorging van de Lidl

Wanneer je het nieuws goed volgt heb je misschien gelezen dat de crèmes van het merk Cien (het eigen merk van de Lidl) qua ingrediënten erg lijkt op de crèmes van het dure merk La prairie. Nadat dit bekend werd gemaakt waren in veel supermarkten de crèmes van de Lidl uitverkocht. De meest populaire lijn met gezichtsverzorging van de Lidl is de lijn Cellular Beauty. De lijn bestaat uit verschillende producten waaronder een serum, glow moisterizer, nachtcrème en dagcrème. Naast de cellular beauty lijn zijn er ook andere crèmes van het merk Cien. Bijvoorbeeld de huidverzorgingslijn genaamd Gold.

Cellular Beauty lijn

De Cien Cellular Beauty lijn is de lijn die qua ingrediënten vaak wordt vergeleken met de crèmes van het dure merk La Prairie. De lijn bestaat uit voedende ingrediënten die er (zeker in de winter) voor zorgen dat je huid minder droog is. De lijn bestaat uit een dag- en nachtcrème, een serum en een mousse voor rond de ogen. Deze producten kosten zo’n €3,99 per stuk. Goed betaalbaar dus! De Glow Moisturizer uit deze lijn kan je gebruiken als een basis voor make-up.

Cien Gold

De Cien Gold lijn bestaat uit meerdere huidverzorgingsproducten zoals een peeling scrub, neck en decolleté cream, facial mask, moisturizing face cream triple effect, dagcrème en handcrème. De lijn is geschikt voor de oudere huid en bevat 1% colloïdaal goud. Wanneer je ouder bent dan 30 kan je deze producten al gebruiken om je huid zo mooi mogelijk te houden. De gezichtscrèmes zijn geschikt voor wanneer je een drogere huid hebt. Zeker in de winter is de lucht in huis natuurlijk ontzettend droog door de verwarming die aan staat. Verzorgende ingrediënten die worden gebruikt zijn amandelolie en sheaboter. De crème bevat ook een zonnefilter (SPF 15) die beschermt tegen UV-UVA straling.