Goedkope sportoutfit van de Zeeman

zeeman sportbroek

Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.

Een nieuwe sportoutfit hoeft echt niet veel te kosten! Wist je dat je bij de Zeeman voor 14 euro een nieuw sporttop en een nieuwe lange sportbroek hebt? Een van mijn favoriete sportmerken is het merk Gymshark. Het materiaal zit heerlijk en de broeken van het merk zijn squatproof! En laat het nou net zo zijn dat het materiaal van de goedkope sportoutfit van de Zeeman bijna hetzelfde aanvoelt! Maar dan natuurlijk véél minder duur geprijsd!


Over welke sportoutfit van de Zeeman gaat het?

De Zeeman verkoopt verschillende soorten sportkleding. Van sportbroeken tot sport-bh’s tot sport-shirts en vesten. Sommige materialen vind ik een beetje synthetisch aanvoelen. Maar er zit één setje tussen dat er voor mij echt uit springt. Een grijze naadloze legging met een ademende stof die snel droogt. Deze legging doet niet onder voor een echte Gymshark legging! Hij zit echt heel erg mooi, onder andere door verschillende belijningen die je vormen mooi accentueren. En dat voor 8 euro!

zeeman sportbroek

Kies de juiste maat

Wil je de legging aanschaffen? Dan is het misschien slim om verschillende maten te kopen en thuis te passen. De maten vallen namelijk net iets anders dan “normaal”. De legging is verkrijgbaar in 36/38, 40/42 en 44/46. Je trekt de sportlegging aan als een soort panty. Net als de Gymshark leggings valt de legging lang. De legging zit strakker bij de benen en wijder aan de bovenkant. Goed om even uit te proberen welke maat je het fijnst vindt zitten. Bij het bijpassende sporthemd kan je wel makkelijk je eigen maat kiezen.

zeeman sporttopBekijk de outfit in een vlog

De goedkope sportoutfit van de Zeeman kan je bekijken in de vlog van Lenette Hermsen. Hier zie je de outfit ook “aan”. Door deze vlog heb ik deze outfit ontdekt en gekocht. Eerlijk gezegd had ik nooit verwacht dat ik zo’n fijne sportoutfit zou vinden bij de Zeeman en zeker niet voor die prijs! Hopelijk komt deze broek er ook nog in andere kleuren.

Goedkope Kappa hoodie

Kijk ook eens bij de sportkleding op de mannenafdeling, daar vind je namelijk een Kappa trui voor maar 17 euro. En laat dat merk zich nou uitstekend lenen voor de athleisure trend!