Huidverzorging van Dermatologica

Huidverzorging van Dermatologica

Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.

Ben jij al bekend met het huidverzorgingsmerk Dermatologica? De kans is groot dat je dit merk al eerder voorbij hebt zien komen. Toch is het merk niet bij iedereen even bekend. Het merk richt zich voornamelijk op het verbeteren van de huid en het zorgen voor een gezonde huid. Dit in tegenstelling tot bij veel andere merken waar beauty en glamour eigenlijk belangrijker worden bevonden. Goed om te weten: De huidverzorging van Dermatologica is dierproef- en glutenvrij, 99% van de producten is vegan en de producten bevatten geen kunstmatige geur en kleurstoffen.

Huidverzorging van Dermatologica

Ben jij benieuwd welke producten van Dermatologica er op de markt zijn? Wij hebben een lijst gemaakt van verschillende huidproducten van dit merk die zorgen voor een direct zichtbaar resultaat en voor langdurige huidverbetering. De meeste producten van het merk Dermatologica zijn duurzamer dan andere huidverzorgingsproducten. In deze lijst vind je producten die verkrijgbaar zijn in de webwinkel forallbeauty.nl. Veel producten zijn hier verkrijgbaar met mooie kortingen. In deze webwinkel worden ook meerdere haarverzorgingsproducten verkocht en huidverzorgingsproducten van andere merken zoals Comfort Zone.

Schoonmaken van het gezicht

Een goede verzorging van de gezichtshuid begint bij het goed schoonhouden van het gezicht. Dermatologica heeft verschillende producten in de collectie waarmee je jouw gezicht goed kan schoonmaken. Voor alle huidtype is er weer een ander product dat het best geschikt is om jouw huid schoon te maken. Bijvoorbeeld de Breakout Clearing Foaming Wash, Clearing Skin Wash of de Intensive Moisture Cleanser.

Hydrateren en verzorgen van de gezichtshuid

Na het schoonmaken van de huid kan je de huid goed hydrateren en verzorgen. Draag je verder geen make-up zoals BB cream? Dan is het slim om te kijken naar een huidverzorgingsproduct met een zonbescherming erin verwerkt. Dit zie je bijvoorbeeld bij de Oil Free Matte SPF30 of de Prisma Protect met factor 30. Voor sporters heb je de Protection Sport met factor 50. Door huidproducten te gebruiken met zonbescherming zorg je dat jouw huid zo lang mogelijk mooi en rimpelvrij blijft. Niet alleen midden in de zomer is het belangrijk om gezichtsverzorging te gebruiken met zonbescherming. Ook buiten de zomer wanneer het zonnetje nog niet zo krachtig lijkt is het belangrijk om goed voor je huid te zorgen.