Jake maaltijdshakes voor sporters

Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.

De laatste jaren is de populariteit van maaltijdshakes steeds verder toegenomen. Veel mensen vinden het fijn om makkelijke, gezonde en snelle maaltijden te kunnen maken en eten. Niet persé om af te vallen maar meer voor het gemak. Helaas hebben niet veel merken rekening gehouden met de sporters. Wanneer je regelmatig sport heb je een hogere energie-inname nodig dan iemand die de hele dag op kantoor zit en verder niet veel beweegt. Gelukkig is er nu ook het merk Jake. Dit merk heeft drie verschillende soorten maaltijdshakes, waaronder Jake maaltijdshakes voor sporters. Er is een standaard versie, een versie voor sporters en een voor mensen die willen afvallen. In deze blog lees je er meer over.

Maaltijdvervangers van het merk Jake

Jake biedt verschillende maaltijdvervangers en snacks aan. Zo is er een maaltijdshake verkrijgbaar in verschillende smaken zoals vanille, banaan, koffie en bosvruchten. De shakes zijn veganistisch en bevatten vetten, vezels, koolhydraten, eiwitten, vitaminen en mineralen. Van de meeste vitaminen en mineralen en calorieën die de shake bevatten krijg je per shake 33% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid binnen.

Snacks van Jake

Je kan er ook voor kiezen om een vitaminbar te kopen van Jake. Deze vitaminbar kan je als snack gebruiken. Ook deze snack zit weer boordevol goede nutriënten. De bar is verkrijgbaar in de smaak bosvruchten, banaan en coffee cacao. Je kan deze snack eten als tussendoortje, bijvoorbeeld bij de koffie of om een uurtje of drie/vier. Veel mensen die ’s morgens weinig tijd hebben gebruiken deze reep echter als een licht ontbijt.

Jake maaltijdshakes voor sporters

Bijzonder aan het merk Jake is dat zij in het assortiment een speciale maaltijdshake hebben voor sporters. Het grootste verschil tussen de light, original en sports maaltijdshake is dat de sports maaltijdshake meer calorieën bevat. Als (fanatieke) sporter of als actief persoon verbrandt je eenmaal meer calorieën dan de gemiddelde zittende medemens. De sports maaltijdshake bevat ongeveer 743 calorieën. De original shake bevat ongeveer 659 calorieën.

Review Jake maaltijdshakes voor sporters

Wij hebben de Jake producten uit mogen testen. En – we verklappen het alvast maar – we zijn er zeer positief over. Allereerst zijn we positief over het feit dat Jake door de makers niet wordt aangeprezen als “wonderproduct”. Het is een makkelijke, snelle en gezonde vervanging van een maaltijd en iedereen kan zelf bepalen op welk moment ze deze vervanging willen gebruiken. De shakes zijn lekker wanneer je er genoeg water bij doet en de repen zijn een goede vullende snack. Na het nemen van de shake zit je inderdaad precies tussen de 4 à 5 uur “vol”.


Edwin

Edwin

Op Husl.nl schrijft Edwin over alles wat maar in hem opkomt. Niets meer, niets minder.