Je bent om op te eten! Heerlijke lichaamsverzorgingsproducten.

warm stroopwafel masker

Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.

Huh wat? Je bent om op te eten? Wat bedoel je daar nou weer mee? Na het bekijken van de volgende producten zal het allemaal heel duidelijk worden! Want wat nou als jouw favoriete snacks en drankjes worden gekruist met jouw favoriete heerlijke lichaamsverzorgingsproducten? En dit alles ook nog eens caloriearm! ?

Doucheschuim met tompouce-geur

Ja, het is echt waar! Voor iedereen die gek is op dit oer-Hollandse gebakje, en dan vooral die van de Hema natuurlijk, is er nu een douchegel verkrijgbaar met de geur van tompouce. Op de buitenkant van de fles staan allemaal afbeeldingen van kleine tompouce-gebakjes. Je krijgt al trek voordat je de schuim hebt geprobeerd! Als je het over heerlijke lichaamsverzorgingsproducten hebt, hoort deze mousse zeker in het rijtje thuis!

tompouce mousse

Bekijk hier de tompouce douche mousse

Warme stroopwafel masker

Ben jij ook zo iemand die op de markt een enorme aantrekkingskracht voelt komen vanaf de stroopwafelkraam? Alleen die geur al… En dan die grote warme wafels met die binnenkant van zachte smakelijke stroop of die puntzakjes met stroopwafelkruimels! Oké, ik droom een beetje weg. In de webwinkel van de Hema vind je nu ook een gezichtsmasker met de geur en “feel” van warme stroopwafel. En, guess what, ik heb hem uitgeprobeerd! Het masker rook naar zoete karamel en werd heel warm op de huid! Zeker lekker voor een tweede keer!

warm stroopwafel masker

Bekijk het stroopwafelmasker hier

Lippenbalsem met de smaak van frisdrank

Waarschijnlijk heb je deze lippenbalsems al eerder in de winkel zien liggen. De lipsmacker is verkrijgbaar in verschillende smaken, uh geuren, uh…. Denk bijvoorbeeld aan coca cola, coca cola cherry en coca cola vanille. Maar ook Sprite staat in het rijtje, net als verschillende smaken Fanta. Jammie! Om je lippen bij af te likken zullen we maar zeggen! ?