Joggingbroeken in alle kleuren van Pangaia

Pangaia

Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.

Ben jij ook zo weg van de joggingbroeken in alle kleuren die je de laatste tijd vaak langs ziet komen op social media kanalen? Deze joggingbroeken in alle kleuren vind je onder andere in de webwinkel van het populaire merk The Pangaia. Wanneer je van dit merk kleding koopt weet je zeker dat de kleding milieuvriendelijk is geproduceerd en dat er gebruik is gemaakt van gerecyclede materialen. Lees snel verder over het merk en de geweldige collectie voor alle liefhebbers van pastelkleuren en comfi outfits.

Over het merk The Pangaia

Het merk The Pangaia heeft een missie, namelijk oplossen van het milieuprobleem in de mode- en kledingindustrie en het bouwen aan een betere toekomst. Om hier een bijdrage aan te kunnen leveren maakt het merk gebruik van duurzame en recyclebare materialen en proberen ze te blijven innoveren. Er wordt onder andere gebruik gemaakt van gerecyclede flessen en van natuurlijke kleurstoffen. De naam Pangaia is samengesteld uit Pan (allesomvattend, voor alle religies en raciale groepen) en Gaia (moeder aarde). Het merk is ook erg bekend onder celebrities. Onder andere Doutzen Kroes, Bella Hadid en Mira Duma (mede-oprichter van Pangaia) zijn al vaak gezien in de kleding van dit merk.

De collectie

De collectie van Pangaia bestaat uit verschillende basics die nooit uit de mode raken. Ook in dit opzicht koop je bij The Pangaia dus duurzame mode. Je vindt in de webwinkel (cropped) T-shirts, tanktops, hoodies, sweatshirts, shorts (superleuk voor in de zomer), jurken, puffer jassen en uiteraard joggingbroeken in pastel. Op alle kledingstukken staat een tekst, op de joggingbroeken staat “These track pants are colored with an environmentally friendly dye. Created using a recycled water system. The fabric is made from a recycled and organic cotton mix”. Helaas is de kleding iedere keer snel uitverkocht maar je kan een mail krijgen wanneer de producten weer op voorraad zijn.

https://www.instagram.com/p/CBak20zj3Vs/

Samenwerking kunstenaar Raku Inoue

Pangaia heeft ook een samenwerking met kunstenaar Raku Inoue. Deze kunstwerken zijn gedrukt op T-shirts. De shirts bevatten een print van een bedreigde diersoort (koala, kangoeroe, olifant, vlinder, aap of panda) die is samengesteld uit echte planten en bloemen. Denk aan bloemblaadjes, zaden, bladeren en twijgen. De kunstenaar hoopt op deze manier het bewustzijn bij mensen te vergroten.