Kousen.nu voor jarretel- en hold-up kousen

kousen

Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.

Wil je heel zelfverzekerd jouw entree maken op een feest? Alle hoofden zullen zich draaien en menig aanwezige vrouw zal je in de loop van de avond vragen waar je deze kousen vandaan hebt. Jarretel- en hold-up kousen van Kousen.nu zijn ideaal om een onvergetelijke indruk te maken. Vooral als je jezelf zeker wilt voelen helpt het om de juiste outfit en onderkleding te dragen. Deze kousen zijn een tijd uit beeld geweest maar zijn nu helemaal op hun retour. Misschien vraag je jezelf af waar je op moet letten bij het uitkiezen van de juiste kousen. Je wilt natuurlijk niet dat de kousen in de loop van de avond af gaan zakken. In deze blog lees je alles over chique en verleidelijke jarretel- en hold-up kousen.

Hold-up kousen: Uitleg en de beste soorten

Hold-up kousen zijn kousen die lopen tot op het dijbeen. Aan de naam hold-up kan je eigenlijk al zien dat deze kousen vanzelf op de juiste plaats blijven zitten. In tegenstelling tot jarretel kousen heb je geen jarretelgordel nodig. Deze kousen blijven door middel van een anti-slip band (aan de bovenkant van de kous) stevig zitten. De kous is gemaakt van elastisch materiaal en aan de binnenzijde van de kousenband zit ook een siliconen plakrand. Wanneer je de hold-up kous of jarretelkous wilt aanschaffen is het van belang dat je een mooie, wat luxere kous kiest. Zoals de onderstaande Cette Miami hold-up kousen.

Cette Miami hold-up kousen

Ben je op zoek naar een elegante en kwalitatief goede hold-up kous? Dan kan je eens kijken naar de Cette Miami hold-up kousen. Deze kous is 18 denier – dit getal zegt iets over de dikte van de kous. Het is een dunnere kous waar je de huid van de benen doorheen ziet. Het is wel een sterke kous. Doordat de kous 10% omsponnen elastan / lycra bevat, maakt het de hold-up kousen sterk en sluit de kous perfect om het been. Met name het omsponnen van de draad maakt de draad sterk.

Jarretel kousen: Uitleg en de beste soorten

Door het gebruik van jarretel kousen maak je jouw onderkleding af. Je draagt de jarretel kousen in combinatie met een jarretelgordel. Er zijn veel lingeriesets verkrijgbaar met een bh, string of hipster en een bijpassende jarretelgordel. Zo is jouw onderkleding een mooi geheel. Aan de jarretelgordel zitten vier, zes of meer bandjes die je vast kan maken aan de jarretelkousen. Hierdoor zakken de jarretelkousen niet af. Sommige vrouwen vinden het fijner om geen siliconen plakrand aan de binnenzijde van de kousen te hebben zoals bij de hold-up kousen. Waar hold-up kousen altijd helemaal gemaakt zijn van elastisch materiaal, heb je bij jarretelkousen rekkende / elastische en niet rekkende kousen. Van alleen Cervin hebben heeft Kousen.nu niet rekkende jarretel kousen, al de andere merken zijn rekkende kousen

Info: De meest gedragen aantal jarretels zijn 6, omdat de kousen dan mooi recht blijven zitten. Dit is vooral belangrijk bij het dragen van naadkousen.

What Katie Did jarretelkousen met naad

Er zijn verschillende jarretelkousen verkrijgbaar in webwinkels. Zo zijn er kousen met een kanten boord en met een egale boord. Ook heb je kousen met een naad over de achterkant. De What Katie Did kousen hebben een retro uitstraling. Deze kousen zijn een stuk dichter en minder doorzichtig. Ze zijn namelijk gemaakt van 80 denier stofdikte. Over de achterzijde van het been loopt een naad. Hierdoor is deze kous echt uniek en opvallend. Ben je op zoek naar een comfortabele kous die goed op zijn plek blijft zitten? Dan is deze kous echt wat voor jou!


Edwin

Edwin

Op Husl.nl schrijft Edwin over alles wat maar in hem opkomt. Niets meer, niets minder.