Maak deze zomer een reis met een touringcar

Ben jij er ook zo aan toe om weer op reis te gaan, even een andere omgeving te zien en mooie herinneringen te maken? Vanwege de corona pandemie is dat al langere tijd niet mogelijk. Al meer dan een jaar ligt het reizen stil en is het lastig om naar het buitenland te gaan. Maar deze zomer zal er waarschijnlijk al een stuk meer mogelijk zijn. Dus kunnen we ons allemaal voorbereiden op een tripje naar het buitenland. Nog steeds zullen er overal wel beperkende maatregelen gelden dus zal niet alles kunnen of mogen. Daarom is het maken van een roadtrip door Europa een echte aanrader.

Rondreis door Europa

Omdat reizen buiten Europa waarschijnlijk nog even op zich moet laten wachten, moeten de reisfanaten zich focussen op een Europese vakantie. Onze tip voor de liefhebbers is daarom om een touringcar te huren en een rondreis door Europa te maken. Een touringcar is ideaal voor grotere groepen. Ga bijvoorbeeld met een vriendengroep, je familie of een vereniging waarmee je graag op reis gaat. In een touringcar is genoeg ruimte voor alle personen inclusief hun bagage. En waarom is het maken van een rondreis door Europa juist nu een echte aanrader? Vanwege de corona maatregelen zullen verschillende landen en steden nog niet volledig open zijn, dit betekent dat er waarschijnlijk minder activiteiten te doen zijn en minder te beleven is op iedere plek. Voor langere tijd op een dezelfde plek verblijven, is daarom niet al te leuk. Bij een rondreis verblijf je relatief korte periodes op één plek waarna je doorreist naar de volgende bestemming. Zo kan je veel verschillende plekken zien en zal je jezelf niet gauw vervelen.

Hoe bepaal je de route?

Je moet natuurlijk ergens beginnen met bijvoorbeeld op een specifieke locatie op de touringcar stappen. Begin bijvoorbeeld in Amsterdam, een grote stad in Europa met veel bezienswaardigheden en een handig begin voor een reis vanuit Nederland. Vertrek na een dag met de touringcar uit Amsterdam naar de volgende bestemming. Als je niet zo houdt van te lang stilzitten in de bus, is het aan te raden om ongeveer om de drie uur rijden een korte stop te maken en even de benen te strekken. Natuurlijk kan je zelf helemaal je gewenste route uitstippelen van welke steden en omgevingen je allemaal graag wilt zien. Maak je een lange reis of juist een korte. Dat is allemaal aan jou.

Edwin

Edwin

Op Husl.nl schrijft Edwin over alles wat maar in hem opkomt. Niets meer, niets minder.

Plaats een reactie