Mega Gymshark sale!

Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.

Heb jij wel eens gehoord van het merk Gymshark? Als je op Instagram zogenaamde “fitgirls” volgt heb je het merk zeker weten langs zien komen! En dat is niet voor niks zo! De leggings van het merk zijn enorm fijn om in te sporten en zeker weten “squatproof”, de leggings schijnen niet door! Ik denk dat ik in een inleiding nog nooit zoveel uitroeptekens heb gebruikt, en ik zal je vertellen waarom. Vanaf vandaag kan is er namelijk een Gymshark sale! Bij Gymshark is er normaal (bijna) geen sale periode dus dit is echt uniek. Lees snel verder over de kleding, de korting en tips om de mooiste items te scoren tijdens de sale.

Gymshark leggings

De gymshark leggings zijn enorm fijn om in te trainen, dit omdat ze niet doorschijnen bij het doen van squats. Verder kleden de leggings heel goed af. 😉 Dit is de een reden waarom de leggings zo populair zijn onder de fitgirls. Mijn favoriete leggings zijn de flex leggings. De kleuren op de legging vind je namelijk bij geen enkel ander merk en dat maakt ze zo bijzonder. Ik heb zelf een grijze met donkergrijze band flex legging waar ik héél blij mee ben. De legging zit heerlijk en stevig en ik vind hem ook heel mooi staan. Op mijn verlanglijstje staan nog veel meer andere leggings van Gymshark.


Hoeveel korting krijg je in de Gymshark sale?

Op de producten in de sale krijg je minimaal 20% korting en de korting kan oplopen tot wel 50%! De prijzen van de Gymshark kleding vallen heel erg mee. Voor kleding van een goede kwaliteit betaal je een heel erg redelijk bedrag. Het is dus nog fijner als er korting op zit in de Gymshark sale, ook al is het maar 20%.

Tips om de mooiste kleding te scoren

Als jij tijdens de sale de mooiste kleding wil scoren is het fijn om je te verdiepen in de kleding die ze verkopen. Zo weet je precies wat je ongeveer wilt hebben en waar je vandaag dus gelijk kan gaan kijken. De mooiste producten in de Gymshark sale zullen namelijk snel uitverkocht zijn. Dit is ook vaak zo als er weer nieuwe modellen van bijvoorbeeld leggings op de site komen. In de vlog van BusyBeeCarys bovenaan deze blog krijg je alle informatie over de sale week en zie je veel producten die je met korting kan kopen. Ook op andere YouTube kanalen kan je meer informatie vinden over de producten die je kunt kopen met korting. Klik op de link om de Gymshark kleding te bekijken en te shoppen.