Metallic nagellak en make-up van de Hema

metallic make-up

Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.

Metallic is een trend die voorlopig zeker nog niet uit het modebeeld verdwijnt. Schoenen, kleding overal zie je metallic en glitters weer terug. In veel winkels is er ook verschillende metallic make-up verkrijgbaar. Die make-up is zeker voor het lente- en zomerseizoen heel erg geschikt! Zeer feestelijk voor tijdens festivals.

Metallic nagellak van de Hema

Een van mijn favoriete (goedkope) merken voor nagellak, is de nagellak van de Hema. Voor 2,50 koop je al een potje nagellak. Ook is de nagellak regelmatig in de aanbieding. Ik ben ook erg fan van de metallic en glitterkleuren die ze in de collectie hebben. De zilveren en gouden variant breng ik vaak in twee lagen op. Zo schijnt de kleur niet door. Erbovenop breng ik vaak nog een laag doorzichtige lak of glitterlak aan. Deze doorzichtige laag zorgt voor extra bescherming en voor een mooie glans.
goudkleurige nagellakBekijk de gouden nagellak hier

Manicuresetje met gouden glitters

Dit feestelijke tasje met goudkleurige pailletten bevat een vierdelig manicuresetje. Dit manicuresetje bestaat uit een nagelknipper, een nagelschaartje, een vijl en een pincet. Ik vind het altijd fijn om mijn nagels te vijlen met een nagelvijl van glas. Dit schijnt beter te zijn, je voorkomt hiermee dat je scheurtjes krijgt aan de ovenkant van de nagel.
manicuresetjeBekijk het manicuresetje hier

Metallic make-up

Wil je helemaal uitpakken op een festival? Dan kan je ook metallic make-up opdoen. Je hebt bijvoorbeeld vaak verschillende kleuren oogschaduw met een glans of met glitters. Ook zijn er in veel verschillende winkels oogpotloden en eyeliners verkrijgbaar in metallic kleuren of met verschillende kleuren glitters. Bij de Hema kan je oog oogschaduw kopen in een potloodvorm. Makkelijk om mee te nemen, en makkelijk om op te brengen. Deze oogschaduwpotloden zijn verkrijgbaar in heel veel metallic kleuren (al dan niet met een glittereffect).
oogschaduw zilverBekijk het oogschaduwpotlood hier

Holographic oogschaduw

In de Hema webwinkel vind je verschillende kleuren oogschaduw met een holografisch effect. Deze oogschaduw kan je gebruiken op het bewegende ooglid of in de binnenhoek van je oog. Meestal gebruik je lichte kleuren in je ooghoek voor een frisse oogopslag. Heel fijn voor na een lange, slopende festivalnacht.
holographic oogschaduwBekijk de holographic oogschaduw hier