Mioki’s glamour lingerie

fraulein Annie kopfoto

Veel vrouwen zijn het erover eens dat mooie lingerie een outfit echt “af” maakt. Ook al draag je de lingerie onder je kleding, je straalt toch een bepaalde zelfverzekerdheid uit. Deze zelfverzekerde uitstraling zorgt ervoor dat er hoofden gaan draaien wanneer je langsloopt! Je kan je misschien wel voorstellen dat een mooi opvallend lingeriesetje meer voor je doet dan een saaie basic set. Voor de mooiste lingeriesetjes kan je goed terecht in de Mioki Lingerie webwinkel. Hier vind je lingerie met een retro uitstraling en romantische lingerie. In deze blog lees je meer over de collectie bij Mioki Lingerie.

Retro lingerie bij Mioki Lingerie

De webwinkel Mioki Lingerie staat misschien wel het meest bekend om de uitgebreide collectie met retro lingerie. Het dragen van retro kleding is al jaren een blijvende trend en bij mooie retro kleding hoort natuurlijk ook mooie retro lingerie. Doordat deze retro lingerie gemaakt is van moderne materialen is de pasvorm nog mooier en draagt de lingerie nog comfortabeler. In de webwinkel vind je bijvoorbeeld mooie retro ogende beha’s met een lichte retro punt vorm, ook wel kogel vorm of bullet vorm genoemd. Deze bh-vorm zag je veel in de jaren 50. Naast retro beha’s vind je ook een aantal prachtige retro ogende corseletten. Bijvoorbeeld corseletten met grote witte stippen of juist met veel kant.

Rago Shapewear

Naast de zo bekende retro artikelen vind je in de webwinkel ook veel shapewear en andere lingerie. Ons oog viel al snel op de prachtige Rago Shapewear. Waar je bij shapewear al snel denkt aan de lelijke huidkleurige grote broek die je in de Bridget Jones film zag, is de shapewear van het merk Rago stijlvol en misschien zelfs sexy te noemen. Ons favoriete shapewear item van het merk Rago is het kanten corselet (verkrijgbaar in zwart en wit). Het corselet heeft een jacquard motief met een aantal lijnen die jouw vrouwelijke vormen nog mooier laten uitkomen. Deze contourbanden zien er niet alleen mooi uit, ze zorgen er ook nog eens voor dat de rug, taille, heupen en billen mooi worden gevormd en goed gesteund worden. Doordat het buikdeel niet rekt heb je een hele platte buik wanneer je het corselet draagt onder een jurk. Naast dit corselet vind je van Rago Shapewear ook een hoge taille slip met een sterk corrigerende functie, een sterk corrigerende capri legging en een prachtige longline bh.

Informatie over het kiezen van de juiste maat

Goed passende lingerie en shapewear is enorm belangrijk. Veel vrouwen vinden het echter heel lastig om te bepalen welke maat ze moeten kiezen. Bij Mioki Lingerie hebben ze hier een handige oplossing voor gevonden. In de webwinkel vind je prachtige items van meerdere fabrikanten. Omdat deze fabrikanten een eigen maattabel hanteren worden de maten door Mioki Lingerie handig opgegeven in tailleomvang in cm. Wanneer je jouw taille meet (over de navel) weet je precies welke bestelmaat je hebt voor slips, jarretelgordels, step-ins en waist cinchers. Twijfel je nog over welke maat voor jou het meest geschikt is? Dan kan je altijd om advies vragen!

Edwin

Edwin

Op Husl.nl schrijft Edwin over alles wat maar in hem opkomt. Niets meer, niets minder.

Plaats een reactie