Nike “Be True” collectie 2020 release

Nike "Be True" collectie 2020

Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.

Vorig jaar, begin juni, werd de “Be True” collectie 2019 van Nike uitgebracht. De “Be True” collectie werd speciaal op de markt gebracht om de LGBTQ-community te steunen. In 2019 bestond de collectie uit verschillende items, van sneakers tot kleding tot accessoires. Alle items hadden een accent met de kleuren van de originele Pride Flag. Deze achtkleurige vlag is ontworpen als Pride Flag door designer en politiek activist Gilbert Baker. Dit jaar verwachten we de nieuwe Nike “Be True” collectie, maar dan de 2020 collectie. In deze blog houden we jullie op de hoogte van de nieuwste informatie over de Nike “Be True” collectie 2020 en over de release en releasedatum.

Steun van Nike voor de LGBTQ-community

Sinds 2012 steunt Nike op verschillende manieren de LGBTQ-community. Deze steun bestaat onder andere uit financiële steun en een BETRUE fonds. Nike is van mening dat diversiteit zorgt voor sterkere gemeenschappen en dat het innovatie en groei bevordert. Met hun steun hopen ze inclusie te bevorderen en ervoor te zorgen dat iedereen kan genieten van sport en met passie hun sport kunnen beoefenen.

Releasedatum Nike “Be True” collectie 2020

Bekijk de Nike “Be True” collectie in de webshop

Ieder jaar rond eind mei wordt er meer bekend gemaakt over de nieuwste Nike “Be True” collectie, dit jaar dus over de Nike “Be True” collectie 2020. Je krijgt dan een aantal items te zien uit de collectie en hoort meer over de releasedatum. Begin juni kan je de verschillende items uit de collectie dan vaak aanschaffen in de webwinkel. Deze BETRUE collectie is ieder jaar weer mateloos populair. Wij houden het laatste nieuws goed in de gaten en zullen dan ook, zodra de collectie bekend is, dit artikel op Sport meets Fashion een update geven. Hopelijk kunnen wij dan, net als vorig jaar, de nieuwste items uit de BETRUE collectie digitaal aan jullie “showen”.

Nike “Be True” collectie in de webshop

Bekijk de Nike “Be True” collectie in de webshop

In de loop van het jaar zijn er vaak nog verschillende items uit de “Be True” collectie te vinden in de webshop. Als je geluk hebt zijn er misschien zelfs items afgeprijsd. Op dit moment vind je in de Nike webwinkel een paar sneakers (Nike Zoom Pegasus Turbo BETRUE) en slippers (Nike Benassi JDI BETRUE). De slippers zijn afgeprijsd!

Nike “Be True” collectie 2020

Bekijk de Nike “Be True” collectie in de webshop

De nieuwe Nike “Be True” collectie 2020 is online verkrijgbaar! De collectie bestaat uit 13 verschillende items met details in de bekende regenboogkleur. Wij zijn vooral fan van de Nike Air Force 1 BETRUE. Ook de sandalen met regenboogkleuren aan de binnenkant, een bandje met glitters en een afneembaar zakje waar je makkelijk spullen in kan bewaren vinden we heel gaaf!