O’G3NE, band en winnaar The Voice of Holland 2014

Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.

O’G3NE bestaat uit drie zangeressen, die als trio deelnemen aan the voice of Holland 2014. Het trio bestaat uit Lisa, Amy en Shelley. Deze namen gebruikten zij vroeger bij hun optredens, maar sinds de zussen meedoen aan de TVOH noemen zij zich O’G3NE. De meiden beseffen dat het geen alledaagse naam is voor een muziekgroep. De naam O’G3NE is ontstaan door de bloedgroep van hun moeder te gebruiken. De O en G3ne staan voor de genen die de zussen verbinden. Tijdens hun deelname aan The Voice of Holland heeft het muzikale trio het nummer Magic uitgebracht. Op 19 december 2014 is bekend geworden dat O’G3NE The Voice Of Holland 2014 heeft gewonnen.

Lisa, Amy en Shelle

De zusjes zijn alle drie geboren in Dordrecht. Lisa is de oudste van de drie zussen, zij is twintig jaar. Haar tweelingzussen Amy en Shelley zijn negentien jaar op het moment dat zij meedoen als trio bij The Voice of Holland 2014. In 2007 wonnen zij het junior Songfestival. Voordat zij aan TVOH 2014 begonnen hebben zij eerst een rustperiode gehad om alle eerdere indrukken te kunnen verwerken. Tijdens een interview vertelde Lisa dat zij en haar zussen erg blij zijn met hun deelname aan The Voice of Holland, op deze manier kunnen zij zich namelijk aan een volwassen publiek laten zien. Doordat het trio momenteel in 2014 erg druk is met de TVOH 2014 hebben zij geen tijd gehad voor hun werk en studie. Voor de Voice of Holland werkte Amy als kapster, Shelley in de horeca en Lisa studeerde nog. Lisa heeft haar studie even stopgezet en ook Amy en Shelley doen het nu rustig aan wat hun werk betreft.

O’G3NE wint The Voice of Holland 2014 (TVOH 2014)

Na een spannende strijd met de nummer twee, Sjors van der Panne, werd na het tellen van de stemmen, de meidenband O’G3NE uitgeroepen tot winnaar van The Voice 2014. Voor de derde keer op rij winnen talenten uit het team van Marco Borsato de race. De zussen Amy, Lisa en Shelley waren door het dolle heen na de live uitzending van 19 december 2014

The Voice of Holland 2014

De dames van O’G3NE

In TVOH 2014 zijn Marco Borsato, Trijntje Oosterhuis, Ali B en Ilse de Lange op zoek naar nieuwe talenten. De juryleden coachen ieder hun uitgezochte kandidaten. Het doel van de juryleden is met een van hun talenten de finale plaats te bereiken. Aan het eind van de talentenjacht is er maar plaats voor een winnaar. Of in dit geval kunnen het drie winnaars zijn. O’G3NE staat dit jaar als trio in de finale. Hieronder kunt u lezen wat zij hebben moeten doen om deze plaats te bereiken.

The Blind Auditions

Tijdens de Blind Auditions zitten de juryleden met hun stoelen omgedraaid naar het podium. Zij kunnen de kandidaten horen zingen maar kunnen hen niet zien. Wanneer zij vinden dat een kandidaat goed zingt draaien zij hun stoel om. Als er meerdere stoelen gedraaid zijn is de keuze aan de kandidaat met welke coach zij verder willen gaan. O’G3NE zong tijdens the Blind Auditions het nummer “Emotion” van Destiny’s Child. Alle coaches draaiden hun stoelen om. De drie dames kozen ervoor om gecoacht te worden door het team Marco Borsato.

The Battles

Tijdens de Battles moeten twee kandidaten het tegen elkaar opnemen. Zij moeten een door hun coach gekozen nummer ten gehore brengen. Dit nummer moeten zij om en om zingen. O’G3NE moest strijden tegen Gabriëlla Massa. Zij zongen het nummer “I See Fire” van Ed Sheeran. O’G3NE won deze Battle en mocht door naar de Clashes.

The Clashes

In de Clashes mogen twee kandidaten allebei live een zelfgekozen nummer zingen. Deze nummers moeten zij om en om zingen. In de Clashes moest O’G3ENE het opnemen tegen Abigail Martina. De dames van O’G3ENE zongen Het nummer: “Mirrors” van Justin Timberlake en het nummer van One Direction “Story of my life”. Zij wonnen deze Clashes en mochten door naar de kwartfinale.

Kwart- en halve finale

Tijdens de kwartfinale zong O’G3ENE het nummer “Buttons” van The Pussycat Dolls ft. Snoop Dogg. Zij wonnen met dit nummer en mochten door naar de halve finale. Tijdens de halve finale zongen zij het lied “Hold on” van Wilson Phillips. Omdat zij ook de halve finale gewonnen hadden mochten zij hun eigen single laten horen. De naam van de single is: “Magic “en is geschreven door de vader van de zusjes. De single is tot stand gekomen met de medewerking van het team Borsato.

Finale

O’G3NE is door naar de finale. Zij mogen gaan strijden om de eerste plaats van de Voice of Holland 2014. Dit gaan zij doen tegen de overgebleven kandidaten: Emmaly Brown, Sjors van der Panne en Guus Mulder.


Edwin

Edwin

Op Husl.nl schrijft Edwin over alles wat maar in hem opkomt. Niets meer, niets minder.