Online outlet met vele merkproducten

online outlet

Een van de grootste Nederlandse webwinkels is Zalando. Je zou Zalando wel een beetje kunnen vergelijken met een online warenhuis. In deze webshop vind je (sport)kleding, schoenen en vele accessoires van enorm veel verschillende merken. Een stuk minder bekend is Zalando Lounge, de online outlet van Zalando. Zalando Lounge is een zusterbedrijf van Zalando. In deze blog leggen wij uit wat Zalando Lounge is en hoe deze webwinkel precies werkt.

Wat is Zalando Lounge?

Zalando Lounge is een online shop voor schoenen, kleding, accessoires en soms zelfs items voor in het interieur. In deze online shop verschijnen driedaagse verkoopacties. Tijdens deze acties verschijnen er op de website exclusieve items van verschillende merken. Op deze items kan je tot wel 75% korting krijgen. Wanneer je op de website een kijkje neemt, kan je nog niet direct de items bekijken. Om de merkproducten te bekijken, moet je je eerst inschrijven. Inschrijven is gratis en zo gebeurd! Lees hieronder meer over hoe je je kan inschrijven en wat het precies inhoudt.

Hoe werkt het inschrijven bij deze online outlet?

Schrijf je hier in bij Zalando Lounge

Het inschrijven op Zalando Lounge is gratis, je zit nergens aan vast en het is erg makkelijk. Je klikt op inchecken en kan dan kiezen of je je wilt aanmelden via Facebook, Gmail of met een email en wachtwoord. Heb je de aanmelding voltooid? Dan krijg je direct een welkomstmail en kan je beginnen met shoppen.
Het is ook mogelijk om een Zalando Lounge app op je telefoon te installeren waarmee je alle acties binnen 1 klik kan bekijken. Updates ontvangen over de status van jouw bestelling? Dat kan makkelijk via Facebook Messenger!

Handig om te weten

Na het lezen van de bovenstaande informatie heb je al een beetje kennis kunnen maken met de online outlet: Zalando Lounge. Hieronder hebben wij nog een aantal handige punten op een rijtje gezet.

  • Onderaan de homepagina vind je een aantal aankomende acties. Je kan instellen dat je een herinnering ontvangt wanneer de actie van start gaat. Zo ben je er gelijk bij!
  • Zalando Lounge werkt samen met enorm veel verschillende merken.
  • De verzendkosten bedragen €5,90. Retourzendingen zijn gratis. Zend je alle producten terug? Dan krijg je ook de verzendkosten weer terug.

De levertijd kan variëren tussen de 3 en 5 weken. Het komt regelmatig voor dat een levering toch na een paar dagen al binnen is. Kijk voor een snelle(re) levering onder het kopje snelle levering op de Zalando Lounge website.

Plaats een reactie