Onmisbare supplementen voor krachttraining bij BASE247®

Onmisbare supplementen voor krachttraining bij BASE247®

Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.

Wil jij deze zomer in de beste shape van jouw leven zijn? Laat jij je niet tegenhouden door de sluiting van de sportscholen en ben je thuis krachttraining aan het doen? Supplementen kunnen jou als (fanatiek) sporter helpen om jouw doelen te bereiken. Bijvoorbeeld om sterker te worden, of om voor de zomer jouw vetpercentage nog wat omlaag te brengen. Er zijn zo veel supplementen op de markt dat het lastig kan zijn om te kiezen welke onmisbare supplementen voor krachttraining jou echt verder kunnen brengen. In deze blog gaan we dieper in op creatine monohydraat en fatburners.

Vetpercentage verlagen: Zo doe je dat!

Wanneer je jouw vetpercentage omlaag wilt brengen is er eigenlijk één regel waar je je aan moet houden. Je moet minder energie binnenkrijgen dan dat je verbruikt. Dit doe je voornamelijk door minder calorieën binnen te krijgen via voeding. Het liefst eet je zoveel mogelijk voedzame producten om een hongergevoel te voorkomen en een gezond en energiek lichaam te krijgen. Ook kan je meer bewegen waardoor je meer calorieën verbrandt. Fatburner supplementen kan je echter ook inzetten om het afvalproces te versnellen.

Fatburners als hulpmiddel bij het afvallen

De naam zegt het natuurlijk al. Fatburners kan je inzetten wanneer je vet wilt verbranden. Maar hoe werkt dit nou eigenlijk? Wanneer je Fatburner poeder gebruikt, wordt je hongergevoel onderdrukt, krijg je meer energie en verbrandt je lichaam meer calorieën. Wil je deze Fatburner poeder op de juiste manier gebruiken dan is het belangrijk dat je goed op de verpakking kijkt. Neem nooit meer dan de voorgeschreven hoeveelheid die je binnen mag krijgen op een dag. De poeder is onder andere verkrijgbaar in de smaak: “Candy”.

Creatine: Eén van de onmisbare supplementen voor krachttraining

Creatine monohydraat is misschien wel één van de belangrijkste onmisbare supplementen voor krachttraining. En misschien ook wel één van de supplementen waar de meeste vragen over worden gesteld. Creatine monohydraat kan je dagelijks nemen, eigenlijk voor de rest van je leven. Ook wanneer je niet aan krachttraining doet heeft het nemen van creatine verschillende gezondheidsvoordelen voor het lichaam. De kleine winst die je nog kan behalen bij krachttraining wanneer alles tiptop in orde is (slaap, training, voeding etc.) kan je behalen door creatine te nemen. Ook helpt deze stof de spieren om tijdens krachttraining energie te produceren. Hierdoor behaal je meer winst uit een training.

Goede kwaliteit creatine monohydraat

Het is belangrijk om te kiezen voor creatine monohydraat van een goede kwaliteit, zoals de Creatine Monohydrate van BASE247. Iedere dag neem je een portie van zo’n 5 gram poeder gemengd door bijvoorbeeld een glas water of een glas sap. Met deze pot kan je dus 100 dagen vooruit! Er wordt aangeraden om de eerste 5 dagen dat je begint met creatine 4 keer per dag een glas water of sap te nemen met 5 gram creatine monohydraat. Handig om te weten wanneer je ook bezig bent met het verlagen van je vetpercentage: Creatine monohydraat bevat geen calorieën. Alleen maar voordelen dus!

Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl.


Edwin

Edwin

Op Husl.nl schrijft Edwin over alles wat maar in hem opkomt. Niets meer, niets minder.