Philips Senseo Original Plus CSA210/50 vs. Philips Senseo Original HD6553/67

Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.

De Philips Senseo Original Plus CSA210/50 en Philips Senseo Original HD6553/67 zijn twee populaire koffiezetapparaten van het bekende merk Philips Senseo. Beide apparaten zijn gemakkelijk te gebruiken en zetten snel een heerlijke kop koffie met koffiepads. Toch zijn er enkele belangrijke verschillen tussen de twee apparaten, die we hieronder zullen bespreken.

Design

Qua design hebben de Senseo Original Plus en Senseo Original enkele opvallende verschillen. Zo is de Senseo Original Plus voorzien van een modern en stijlvol design met een zwarte afwerking en glanzend zwart bedieningspaneel. De Senseo Original heeft daarentegen een klassiek design met een witte afwerking en matte bedieningspaneel.

Waterreservoir

Een ander belangrijk verschil tussen de Senseo Original Plus en Senseo Original is het waterreservoir. De Senseo Original Plus is voorzien van een waterreservoir van 1,1 liter, wat groter is dan het waterreservoir van de Senseo Original, die een waterreservoir heeft van 1 liter. Dit betekent dat je met de Senseo Original Plus meer koppen koffie kunt zetten zonder het reservoir bij te hoeven vullen.

Functies

Verder heeft de Senseo Original Plus enkele extra functies die de Senseo Original niet heeft. Zo is de Senseo Original Plus voorzien van een automatische uitschakelfunctie, waardoor het apparaat na een bepaalde tijd automatisch uitschakelt als het niet wordt gebruikt. Daarnaast heeft de Senseo Original Plus een instelbare koffiepadhouder, waardoor je de hoeveelheid koffie die je zet kunt aanpassen. De Senseo Original heeft deze functies niet.

Prijs

Qua prijs zijn de Senseo Original Plus en Senseo Original ook verschillend. De Senseo Original Plus is iets duurder dan de Senseo Original, waardoor je voor de extra functies van de Senseo Original Plus meer betaalt.

Conclusie

In conclusie zijn er enkele belangrijke verschillen tussen de Philips Senseo Original Plus CSA210/50 en Philips Senseo Original HD6553/67. Zo is de Senseo Original Plus voorzien van een modern design, groter waterreservoir en extra functies zoals een automatische uitschakelfunctie en instelbare koffiepadhouder. De Senseo Original heeft daarentegen een klassiek design, kleiner waterreservoir en geen extra functies. Bovendien is de Senseo Original Plus iets duurder dan de Senseo Original.

Als je op zoek bent naar een koffiezetapparaat met extra functies en een modern design, dan is de Senseo Original Plus wellicht een goede keuze. Wil je liever een klassieker en goedkoper apparaat, dan is de Senseo Original wellicht beter geschikt voor jou. In beide gevallen kun je rekenen op een gemakkelijk te gebruiken apparaat dat snel een heerlijke kop koffie maakt.


Edwin

Edwin

Op Husl.nl schrijft Edwin over alles wat maar in hem opkomt. Niets meer, niets minder.