Recept veganistische chocolade proteïne shake

chocolade proteïne shake

Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.

Deze veganistische chocolade proteïne shake is ideaal als licht maar lang vullend ontbijt. Deze shake is ook heerlijk om te drinken voor of na een work-out en als snack. Als je gezond aan het eten bent, bijvoorbeeld om wat kilo’s kwijt te raken, is deze shake heerlijk door de chocoladesmaak. Je hebt het idee dat je toch iets lekkers en ongezonds eet terwijl de shake eigenlijk heel erg gezond is. Het Victoria’s Secret model Bridget Malcolm neemt vaak een plantaardige chocolade proteïne shake als ontbijt en hierdoor ben ik geïnspireerd om deze shake te maken.
Eiwitten toevoegen aan jouw shakes

In deze shake is de grootste eiwitbron de silken tofu. Een makkelijke manier om altijd eiwitten te kunnen toevoegen aan de shakes die je maakt, is het toevoegen van eiwitpoeder. Er bestaan veel verschillende soorten eiwitpoeders met allemaal een andere werking en functie. Je hebt eiwitpoeders in verschillende smaken en zelfs plantaardige eiwitpoeders. Je kunt eiwitpoeder vaak lang bewaren, zo heb je altijd een ingrediënt in huis om snel en makkelijk eiwitten te kunnen toevoegen aan de shakes die je maakt. Ik koop graag eiwitpoeder bij de Body & Fitshop. Bij de Body & Fitshop kan je namelijk pakketten kopen met meerdere smaken eiwitpoeder, hierdoor gaan de smaken niet vervelen. Het is ook heel fijn dat je er veel soorten vegan eiwitpoeders kunt vinden.

body & fit banner

Ingrediënten

  • Silken tofu (een bakje)

Silken Tofu

  • Amandelmelk

Amandelmelk

 

  • Eetlepel cacaopoeder

cacaopoeder

  • Een eetlepel pindakaas

pindakaas