Recept veganistische ratatouille

veganistische ratatouille

Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.

Voor deze veganistische ratatouille heb ik mij laten inspireren door een recept op de blog van het veganistische Victoria’s Secret model Bridget Malcolm. Zij gebruikt de oven om de groenten te bereiden. Omdat wij in het busje alleen een mini-oventje hebben, heb ik de groenten in de pan bereid. Het gerecht is zo niet compleet, je kan er beter wat pasta bij eten om een hongergevoel te vermijden.

ingrediënten

Ingrediënten voor de veganistische ratatouille

– Aubergine

aubergine
– (Zoete) ui

ui
– Courgette

courgette
– Twee paprika’s

paprika's
– Twee keer een handvol cherrytomaten

cherrytomaten– Klein blikje tomatenpuree
– Handvol (groene) bonen

groene erwten
– Handvol basilicum

basilicum
– Twee scheutjes olijfolie

olijfolie
– Twee scheutjes balsamico azijn

balsamico azijn

Snijd alle groenten en kruiden in stukjes en kook de ingrediënten in een pan totdat de groente gaar is. Simple as that 😉

recept