Reebok Nano X en de Home Fitness Hub

Reebok Nano X

Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.

Reebok heeft een Home Fitness Hub (#LiftUpMyTrainer) gelanceerd met gratis workouts voor thuis. Hierdoor hopen ze het voor jou makkelijker te maken om fit en actief te blijven tijdens deze periode. De workouts variëren van yoga tot training voor kinderen tot functional training workouts. Ook heeft Reebok op 5 mei 2020 de Reebok Nano X op de markt gebracht.

Over de Reebok Nano X

De Reebok Nano X is op 5 mei 2020 op de markt gebracht. De Nano is altijd al een veelzijdige schoen geweest en de Nano X is misschien wel de meest veelzijdige Nano tot nu toe! De Nano schoen bestaat al tien jaar en is in al die jaren steeds verder geëvalueerd om te kunnen blijven voldoen aan de eisen van de competitieve fitnessgemeenschap. Het is een fitnessschoen die ideaal is voor in de sportschool, bijvoorbeeld tijdens krachttraining maar ook tijdens crossfit-trainingen of HIIT-trainingen. Hij staat vooral bekend als dé schoen voor in een crosstraining box. Je kan met deze schoen namelijk liften, springen én rennen.

Verschillende kleurstellingen bij de Reebok Nano X

De Nano X is verkrijgbaar in maar liefst negen verschillende kleurstellingen. Er zijn voor de vrouwen vier verschillende kleurstellingen en voor de mannen vijf verschillende kleurstellingen. De basis bestaat vaak uit neutrale kleuren zoals grijs, zwart en wit en een aantal schoenen hebben rode, blauwe en bruine accenten.

Reebok Nano X kenmerken

De Nano X heeft verschillende kenmerken waardoor het zo’n populaire, veelzijdige schoen is. Ten eerste zorgt het bovenwerk van de schoen voor stabiliteit, stevigheid en ventilatie. Ook is het bovenwerk gemaakt van een “stretchy” materiaal wat zeker tijdens workouts in de sportschool en in de crosstraining box geen overbodige luxe is. Daarnaast is de Nano X een zeer stabiele schoen en zitten de schoenen lekker door de boord met een comfortabele schuimlaag.  

Reebok Home Fitness Hub

In deze tijd is het voor veel mensen lastig dat ze niet naar de sportschool kunnen. Er is een flinke drempel om fitness- en afvaldoelen te behalen. Om ervoor te zorgen dat mensen ook thuis fit en actief kunnen blijven heeft Reebok de Home Fitness Hub opgezet. Hier kan je gratis verschillende trainingen volgen. Je vind verschillende bodyweight workouts, maar ook CrossFit workouts, HIIT, GRIT, BODYCOMBAT en meer. Je betaalt voor deze 26 workouts helemaal niks!

https://www.youtube.com/watch?v=2dfeE0f2MIw&list=PL_DCGp8e67-eoM6BQ0ukchU0C0NjPsuOo

Uitgelichte afbeelding: Press release: https://reebok.mmbsy.be/lifting-running-or-jumping-one-shoe-fits-all