Scotch and Soda outlet

Scotch and Soda outlet

Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.

Van het populaire modemerk Scotch and Soda heb je nu ook een aparte outlet genaamd off season. In deze outlet vind je meer dan 1000 items met kortingen tot 50%. Nog niet helemaal zeker over je aankoop? Je hebt een bedenktijd van 30 dagen. Wanneer je bestelbedrag hoger is dan €150,- dan worden de items gratis verzonden. In deze blog vertellen we meer over de Scotch and Soda outlet.

Bekijk de producten in de Scotch and Soda outlet

Om de producten in de outlet te kunnen bekijken moet je eerst een gratis account aanmaken. Na het aanmaken van het account kan je de items meteen bekijken in de webwinkel. De kleding is onderverdeeld in dames, heren, meisjes en jongens. Naast kleding vind je in de webwinkel ook schoenen en accessoires zoals sjaals, riemen, mutsen, oorbellen en tassen.

Gericht zoeken in de webshop

Een voordeel aan de Scotch and Soda outlet is dat je in de webwinkel heel gericht kan zoeken naar bepaalde items. Zo kan je bepaalde items bekijken uit de lente/zomer collectie of juist uit de herfst/winter collectie. Ook kan je kiezen welke kortingspercentages je zou willen zien, zo vind je producten met kortingen tot 75%. Er zijn veel soorten categorieën qua kleding, schoenen en accessoires. Hierdoor is het heel makkelijk om gericht te zoeken en alleen de producten te bekijken die je nodig hebt. Je kan ook meerdere categorieën tegelijk bekijken.

Items voor dames, heren en kinderen

Niet alleen voor dames staat er een uitgebreide collectie online, ook voor mannen en kinderen staan er veel leuke items in de webwinkel. Alle designs zijn net even wat anders dan je ziet in andere winkels. De kwaliteit van de kleding is erg goed. Dit maakt dat de kleding en schoenen ook lang meegaan. Wanneer je kleding koopt bij Scotch and Soda doe je dus een duurzame aankoop waar je jarenlang plezier van hebt.  


Edwin

Edwin

Op Husl.nl schrijft Edwin over alles wat maar in hem opkomt. Niets meer, niets minder.