Sportkleding van de C&A

Wij schrijven onze teksten en reviews als onafhankelijke partij. Daarbij maken we soms gebruik van affiliate links. Meer hierover lees je in ons advertentiebeleid.

Sportkleding van de C&A? Het modemerk C&A heeft verschillende sportkleding items in hun collectie. Net als veel andere kleding van het merk, zijn de items zeer betaalbaar. In de collectie vind je onder andere leggings, joggingbroeken, korte broeken, vesten, sporttops en hele mooie sport-bh’s. Ook zijn er verschillende sportjacks verkrijgbaar die je ook buiten kan dragen.Mijn favoriete items uit de webshop heb ik hier op een rijtje gezet. Wil je de items (en meer) bekijken in de webshop? Klik dan op de buttons.

Biokatoen

Bij de sportkleding van de C&A vind je ook verschillende items van biokatoen. C&A schrijft op de website dat zij ’s werelds grootste aanbieder van biokatoen is. Dit biokatoen is of OCS (Organic Content Standard) of GOTS (Global Organic Textile Standard) gecertificeerd. De productie van plant tot eindproduct wordt zorgvuldig gecontroleerd.

Sportbroeken

In de webshop van de C&A vind je verschillende sportbroeken. Zo vind je er sportleggings, joggingbroeken en sweatpants. Ben je op zoek naar een kortere en luchtigere sportbroek om te dragen bij warmere temperaturen? Dan kan je ook slagen voor verschillende shorts of driekwart broeken. 

Bekijk de sportlegging in de webshop

Bekijk de lange sportbroek in de webshop

Sporttops, vesten en jacks

Je kan in de webshop van de C&A verschillende sporttops vinden, maar ook vesten en jacks voor buiten. In de webshop vind je bijvoorbeeld soft shell jasjes die ideaal zijn om buiten te dragen tijdens een flinke wandeling.

Bekijk de jas in de webshop

v

Sportbeha’s

Van de hele sportcollectie was ik nog het meest verrast door de sportbeha’s. Zeker de sportbeha’s uit de nieuwe collectie hebben een mooi model. Een van deze sportbeha’s is meer een top, die zou je ook zo kunnen dragen. Vooral de geperforeerde accenten geven een sportief effect aan de beha’s. Veel items zijn ook verkrijgbaar in verschillende kleuren. Ben je op zoek naar een goede sportbeha en wil je hier meer over lezen? Klik dan op deze link om naar de blog te gaan.

Bekijk de sportieve top in de webshop